The Spy Who Came In From The Cold

-
43 min
Drama, Thriller, Oorlog, Spanning
Volg deze serie
1seizoenen/0afleveringen/2018 - heden
NetwerkAMC
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min2018 - heden
Netwerk:AMC
The Spy Who Came In From The Cold is een Amerikaanse dramaserie van de zender AMC. De serie ging in première in 2018.

De Britse spion, Alec Leamas, zint op wraak op de Oost-Duitse inlichtingendienst tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog. Een televisie-aanpassing van de roman van John le Carre: "De spion die uit de kou kwam".

Het is 1962: het hoogtepunt van de Koude Oorlog en slechts enkele maanden na de bouw van de Berlijnse Muur. Alex Leamas is een hard werkende, harddrinkende Britse inlichtingenofficier wiens netwerk in Oost-Berlijn aan flarden ligt. Zijn agenten zijn ofwel op de vlucht of dood, slachtoffers van de meedogenloos efficiënte Oost-Duitse contraspionagedienstverlener Hans-Dieter Mundt. Leamas wordt teruggeroepen naar Londen - waar zich, tot zijn verrassing, een kans op wraak aanbiedt. Maar om het te krijgen, moet hij misschien wat langer in de kou blijven staan...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 0

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Spy Who Came In From The Cold.

Vergelijkbare series