Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in september 2021

In september 2021 staan er weer nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.

Hieronder staan alle* series** die nieuw zijn en in hun première beleven.

Dug Days


Te zien vanaf: Woensdag 1 september bij Disney+.
Het verhaal: Dug Days legt humoristische tegenslagen vast van Dug, de lieve hond uit Disney’s/Pixar's Up. Elke aflevering bevat alledaagse gebeurtenissen die plaatsvinden in de achtertuin van Dug, allemaal door de opwindende (en enigszins vervormde) ogen van onze favoriete pratende hond.
De stemmencast: Bob Peterson, Ed Asner en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika


Q-Force


Te zien vanaf: Donderdag 2 september bij Netflix.
Het verhaal: Een knappe geheimagent en zijn team van LGBTQ-superspies beginnen in Q-Force aan buitengewone avonturen.
De stemmencast: Sean Hayes, Gary Cole, David Harbour, Patti Harrison, Laurie Metcalf en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika


Koeriers


Te zien vanaf: Maandag 6 september bij YouTube.
Het verhaal: Koeriers gaat over Winston, een jongen die zichzelf als een echte zakenman ziet maar nog steeds als koerier werkt bij een verliesmakende pizzeria.
De cast: Daniel Kolf, Jorabelle Lukoki, Marcelinio Hartmann, Chrisje Comvalius en vele anderen.
Genre: Komedie
Land van herkomst: België
Helaas nog geen trailer beschikbaar.

Doogie Kameāloha, M.D.


Te zien vanaf: Woensdag 8 september bij Disney+.
Het verhaal: Doogie Kameāloha, M.D. speelt zich af in het huidige Hawaï en volgt Lahela "Doogie" Kameāloha, een zestienjarig meisje van gemengd ras, dat jongleert met een beginnende medische carrière en een leven als tiener.
De cast: Peyton Elizabeth Lee, Jeffrey Bowyer-Chapman, Jason Scott Lee, Mapuana Makia, Matthew Sato en vele anderen.
Genre: Komedie
Land van herkomst: Amerika


Yu Sheng, Qing Duo Zhi Jiao (The Oath of Love)


Te zien vanaf: Woensdag 8 september bij Viki.
Het verhaal: Aan de vooravond van afstuderen aan de universiteit wordt in Yu Sheng, Qing Duo Zhi Jiao (The Oath of Love) Lin Zhixiao's vader in het ziekenhuis opgenomen vanwege kanker. Ze moet de baan in het buitenland opgeven en het uitmaken met haar vriend. Op dit moment komt Gu Wei, de behandelende arts van haar vader, haar leven binnen. De twee worden na verloop van tijd verliefd.
De cast: Yang Zi, Xiao Zhan, Zhai Zilu, Ma Yujie, Li Muzhen, Li Yunrui en vele anderen.
Genre: Romantische drama
Land van herkomst: China


Kin


Te zien vanaf: Donderdag 9 september bij AMC+.
Het verhaal: Een jongen wordt gedood in Kin en zijn familie begint een bendeoorlog met een internationaal kartel - een oorlog die onmogelijk te winnen is. Het zijn David en Goliath. De Kinsellas, die in de minderheid zijn, te veel geld hebben en te weinig wapens hebben, bevinden zich in hun bolwerk in Dublin, terwijl hun bedrijven failliet gaan en familieleden en medewerkers worden geplunderd. Maar ze hebben iets wat het kartel niet heeft: de onbreekbare banden van bloed en familie.
De cast: Baz Black, Una Carroll, Maria Doyle Kennedy, Clare Dunne, Aidan Gillen, Sam Keeley en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Canada


American Rust


Te zien vanaf: Zondag 12 september bij Showtime.
Het verhaal: Verken in American Rust de gehavende Amerikaanse droom door de ogen van de gecompliceerde en gecompromitteerde politiechef Del Harris in een Rust Belt-stad in het zuidwesten van Pennsylvania. Wanneer de zoon, van de vrouw van wie hij echt houdt, van moord wordt beschuldigd, wordt Harris gedwongen te beslissen wat hij bereid is te doen om hem te beschermen.
De cast: Jeff Daniels, Maura Tierney, Bill Camp, David Alvarez, Alex Neustaedter, Julie Mayorga en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika


Onder vuur


Te zien vanaf: Zondag 12 september bij Eén.
Het verhaal: De Oostendse Post Oosteroever in Onder vuur is een kleine brandweerpost met veel karakter. Ondanks hun eigenwijze stijl is hun werk steeds van hoog niveau. Het redden van een mensenleven gaat voor op regels. Maar wanneer de luitenant Patrick totaal onverwacht beslist om het korps te verlaten voor een promotie, davert de hele kazerne op haar grondvesten. Vooral sergeant Orlando voelt zich in de steek gelaten door zijn mentor
De cast: Sam Louwyck, Louis Talpe, Lien De Graeve, Lynn Van Royen, Alessia Sartor en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: België


Scenes From a Marriage (US)


Te zien vanaf: Zondag 12 september bij HBO Max.
Het verhaal: Scenes From a Marriage (US) onderzoekt liefde, haat, verlangen, monogamie, huwelijk en scheiding door de ogen van een hedendaags Amerikaans stel. Het huwelijksleven van Johan en Marianne lijkt perfect, totdat het afstevent op een scheiding wanneer Johan een relatie krijgt met een andere vrouw.
De cast: Oscar Isaac, Jessica Chastain, Sunita Mani, Nicole Beharie, Corey Stoll en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika


Y: The Last Man


Te zien vanaf: Maandag 13 september bij FX.
Het verhaal: Y doorkruist in Y: The Last Man een post-apocalyptische wereld waar in door een catastrofale gebeurtenis elk mannelijk zoogdier heeft vernietigd, behalve voor een eenzame man. De nieuwe wereldorde van vrouwen zal geslacht, ras, klasse en overleving onderzoeken.
De cast: Ben Schnetzer, Diane Lane, Olivia Thirlby, Juliana Canfield, Marin Ireland, Amber Tamblyn en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Amerika


Dan Brown's The Lost Symbol


Te zien vanaf: Donderdag 16 september bij Peacock.
Het verhaal: Dan Brown's The Lost Symbol is gebaseerd op de gelijknamige internationale bestseller-thriller en volgt de vroege avonturen van de jonge Harvard-symbololoog Robert Langdon, die een reeks dodelijke puzzels moet oplossen om zijn ontvoerde mentor te redden en een huiveringwekkende wereldwijde samenzwering te dwarsbomen.
De cast: Eddie Izzard, Rick Gonzalez, Sumalee Montano, Ashley Zukerman, Beau Knapp, Valorie Curry en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika


The Premise


Te zien vanaf: Donderdag 16 september bij FX.
Het verhaal: The Premise (voorheen Platform) is een anthologieserie die de brutaalste problemen van onze tijd gebruikt als startpunt om unieke, karaktergestuurde verhalen te vertellen over de wereld waarin we vandaag leven.
De cast: Jenny Tran, Denni Barrett, Edward Asner, Andrea Bensussen, Jon Bernthal, Beau Bridges, Kaitlyn Dever, David Douglas, Erin Flannery, Michelle Jubilee Gonzalez en vele anderen.
Genre: Anthologie
Land van herkomst: Amerika


The Harper House


Te zien vanaf: Donderdag 16 september bij Paramount+.
Het verhaal: In The Harper House worsteld een overmoedig vrouwelijk gezinshoofd om een hogere status voor zichzelf en voor haar familie van buitenbeentjes te herwinnen, nadat ze haar baan is kwijtgeraakt en van de rijke kant naar de arme kant van een klein stadje in Arkansas is verhuisd.
De stemmencast: Liz Benoit, Ryan Flynn, Nyima Funk, Lance Krall, Jason Lee, Tatiana Maslany, Rhea Seehorn en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika


He-Man and the Masters of the Universe (2021)


Te zien vanaf: Donderdag 16 september bij Netflix.
Het verhaal: De machtige tiener Adam en zijn heldhaftige team van buitenbeentjes ontdekken in He-Man and the Masters of the Universe (2021) de legendarische kracht van Grayskull - en hun lot om Eternia te verdedigen tegen de sinistere Skeletor.
De stemmencast: Yuri Lowenthal, Max Mitchell, David Kaye, Max Stubington, Grey Griffin en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika


The Spy Who Came In From The Cold


Te zien vanaf: Vrijdag 17 september bij BBC One.
Het verhaal: De Britse spion, Alec Leamas, zint op wraak op de Oost-Duitse inlichtingendienst tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog. The Spy Who Came In From The Cold is een televisie adaptatie van de gelijknamige roman van John le Carre. Het is 1962: tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog en slechts enkele maanden na de bouw van de Berlijnse Muur. Alex Leamas is een hard werkende, harddrinkende Britse inlichtingenofficier wiens netwerk in Oost-Berlijn aan flarden ligt. Zijn agenten zijn of op de vlucht of dood, slachtoffers van de meedogenloos efficiënte Oost-Duitse contraspionagedienstverlener Hans-Dieter Mundt. Leamas wordt teruggeroepen naar Londen - waar zich, tot zijn verrassing, een kans op wraak aanbiedt. Maar om het te krijgen, moet hij misschien wat langer in de kou blijven staan...
De cast: Aidan Gillen en vele anderen.
Genre: Miniserie
Land van herkomst: Groot-Brittannië
Helaas nog geen trailer beschikbaar.

Chicago Party Aunt


Te zien vanaf: Vrijdag 17 september bij Netflix.
Het verhaal: Chicago Party Aunt volgt Diane Dunbrowski, ook bekend als de Chicago Party Tante, terwijl ze trouw blijft aan haar mantra: "Als het leven je citroenen geeft, verander die shit dan in Mike's limonade."
De stemmencast: Lauren Ash, Rory O’Malley, RuPaul, Jill Talley, Ike Barinholtz en vele anderen.
Genre: Animatie
Land van herkomst: Amerika


Squid Game


Te zien vanaf: Vrijdag 17 september bij Netflix.
Het verhaal: Honderden spelers met geldgebrek accepteren in Squid Game een vreemde uitnodiging om deel te nemen aan kinderspellen. Binnen wacht een verleidelijke prijs - met dodelijk hoge inzetten.
De cast: Lee Jung-Jae, Park Hae-Soo, Wi Ha-jun, Heo Sung-tea en vele anderen.
Genre: Thriller
Land van herkomst: Zuid-Korea


The Big Leap


Te zien vanaf: Maandag 20 september bij FOX.
Het verhaal: The Big Leap gaat over een groep verschillende, ongelukkige personages die proberen hun leven te veranderen door deel te nemen aan een mogelijk levensverpestende reality-dansshow die voortbouwt op een live-productie van 'Swan Lake'.
De cast: Teri Polo, Piper Perabo, Marc Grapey, Di Billick, Ser’Darius Blain, Anna Grace Barlow en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika


Ordinary Joe


Te zien vanaf: Maandag 20 september bij NBC.
Het verhaal: Ordinary Joe begint met Joe die geconfronteerd wordt met een dramatisch kruispunt: zal hij kiezen voor liefde, loyaliteit of zijn artistieke passie? Het springt dan tien jaar vooruit en volgt drie verschillende paden die Joe's leven neemt op basis van elke keuze die hij tien jaar eerder had kunnen maken.
De cast: James Wolk, Natalie Martinez, Charlie Barnett, Adam Rodriguez, Elizabeth Lail en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika


NCIS: Hawaii


Te zien vanaf: Maandag 20 september bij CBS.
Het verhaal: NCIS: Hawaii zal zich concentreren op Jane Tennant, de eerste vrouwelijke Special Agent die de leiding heeft over NCIS Pearl. Tennant en haar team zullen "een evenwicht vinden tussen plichten jegens familie en land, terwijl ze onderzoek doen naar misdaden met hoge inzet waarbij militair personeel, de nationale veiligheid en de mysteries van het eiland zelf betrokken zijn".
De cast: Venessa Lachey, Noah Mills, Yasmine Al-Bustami, Jason Antoon, Tori Anderson, Kian Talan en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika


Our Kind of People


Te zien vanaf: Dinsdag 21 september bij FOX.
Het verhaal: De wilskrachtige, alleenstaande moeder Angela Vaughn wil in Our Kind of People de naam van haar familie herpakken en indruk maken met haar revolutionaire haarverzorgingslijn die de aangeboren, natuurlijke schoonheid van zwarte vrouwen benadrukt. Maar ze ontdekt al snel een duister geheim over het verleden van haar moeder dat haar wereld op zijn kop zal zetten en deze gemeenschap voor altijd wakker zal schudden.
De cast: Yaya DaCosta, Morris Chestnut, Alana Brights, Nadine Ellis, Ryon Nicole Brown, Joe Morton, Kyle Bary en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Amerika


FBI: International


Te zien vanaf: Dinsdag 21 september bij CBS.
Het verhaal: Volg in FBI: International de elite-agenten van de internationale divisie van de FBI terwijl ze de wereld rondreizen met de missie Amerikanen te beschermen, waar ze zich ook bevinden.
De cast: Luke Kleintank, Christiane Paul, Cartre Redwood, Heida Reed, Vinessa Vidotto en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Amerika


Jaguar


Te zien vanaf: Woensdag 22 september bij Netflix.
Het verhaal: Jaguar speelt zich af in een toevluchtsoord voor honderden nazi's na de Tweede Wereldoorlog in het Spanje van de jaren 60. Isabel Garrido, een jonge vrouw die het vernietigingskamp Mauthausen wist te overleven, volgt Bachmann, bekend als de gevaarlijkste man van Europa. Ze zal ontdekken dat ze niet de enige is in haar missie en zal zich verenigen met een groep agenten op zoek naar gerechtigheid. Haar codenaam: Jaguar.
De cast: Blanca Suárez, Iván Marcos, Francesc Garrido, Adriàn Lastra, Óscar Casas en vele anderen.
Genre: Drama
Land van herkomst: Spanje


Star Wars: Visions


Te zien vanaf: Woensdag 22 september bij Disney+.
Het verhaal: Star Wars: Visions is een anthologie/-animeserie die de Star Wars-melkweg vieren door de lens van anime-makers.
Genre: Anime
Land van herkomst: Amerika


The Wonder Years


Te zien vanaf: Woensdag 22 september bij ABC.
Het verhaal: The Wonder Years is een coming of age-verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de jaren zestig en een nostalgische blik werpt op een zwarte middenklassefamilie in Montgomery, Alabama, vanuit het standpunt van de fantasierijke twaalfjarige Dean. Met de wijsheid van zijn volwassen jaren laten Dean's hoopvolle en humoristische herinneringen zien hoe zijn familie hun 'wonderjaren' vond in een turbulente tijd.
De cast: Don Cheadle, Dulé Hill, Charity Jordan, Laura Kariuki, Julian Lerner, Allen Maldonado en vele anderen.
Genre: Dramedy
Land van herkomst: Amerika


Braqueurs: La série


Te zien vanaf: Vrijdag 24 september bij Netflix.
Het verhaal: Braqueurs: La série is een bewerking van de film Braqueurs in zes afleveringen. Medhi en Liana, zijn een duo van heel verschillende dieven. De eerste is een doorgewinterde overvaller, gewend aan de risico's van het vak, terwijl de tweede nieuw is in de kunst van het overvallen. Samen moeten ze samenwerken om te overleven te midden van een strijd tussen drugshandelaren.
De cast: Alka Matewa, Sofia Lesaffre, Edson Pedro, Sami Bouajila,Tracy Gotoas en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Frankrijk
Helaas nog geen trailer beschikbaar.

Foundation (2021)


Te zien vanaf: Vrijdag 24 september bij Apple TV+
Het verhaal: Foundation (2021) vertelt het duizendjarige verhaal van The Foundation, een bende ballingen die ontdekken dat de enige manier om het Galactische rijk te redden van vernietiging is het te trotseren.
De cast: Jared Harris, Laura Birn, Lou Llobell, Leah Harvey, Lee Pace, Terrence Mann, Cassian Bilton en vele anderen.
Genre: Sciencefiction
Land van herkomst: Amerika


Midnight Mass


Te zien vanaf: Vrijdag 24 september bij Netflix.
Het verhaal: Een gemeenschap beleeft in Midnight Mass wonderbaarlijke gebeurtenissen en angstaanjagende voortekenen na de komst van een mysterieuze priester.
De cast: Rahul Abburi, Crystal Balint, Matt Biedel, Annarah Cymone, Alex Essoe, Zach Gilfrod en vele anderen.
Genre: Horror
Land van herkomst: Amerika


BMF


Te zien vanaf: Zondag 26 september bij Starz.
Het verhaal: BMF (Black Mafia Family) volgt de charismatische leider Demetrius 'Big Meech' Flenory en de zaken-slimme Terry 'Southwest T' Flenory, broers die 'eind jaren '80 opstegen uit de vervallen straten van het zuidwesten van Detroit en grondleggers van de meest invloedrijke misdaadfamilie ter wereld. Het belicht hun partnerschap en geeft een kijkje in hoe het verder ging dan de drugshandel. Hoe ze de wereld van hiphop binnendrongen, die iconen van hen maakte. Hun onwankelbare geloof in loyaliteit van de familie zou de hoeksteen zijn van hun partnerschap en de crux van hun uiteindelijke vervreemding.
De cast: Demetrius 'Lil Meech' Flenory, Ajiona Alexus, La La Anthony, Da'Vinchi, Kash Doll en vele anderen.
Genre: Biografische misdaad
Land van herkomst: Amerika


La Brea


Te zien vanaf: Dinsdag 28 september bij NBC.
Het verhaal: Wanneer in La Brea op mysterieuze wijze een gigantisch zinkgat wordt geopend in Los Angeles, scheurt het een gezin in tweeën, waardoor moeder en zoon worden gescheiden van vader en dochter. Wanneer een deel van het gezin zich in een onverklaarbare oerwereld bevindt, naast een ongelijksoortige groep vreemden, moeten ze samenwerken om te overleven en het mysterie te ontrafelen van waar ze zijn en of er een weg naar huis is.
De cast: Vanessa Buckley, Chloe De Los Santos, Nicholas Gonzalez, Zyra Gorecki, Virginie Laverdure en vele anderen.
Genre: Fantasy
Land van herkomst: Amerika


Kastanjemanden


Te zien vanaf: Woensdag 29 september bij Netflix.
Het verhaal: In Kastanjemanden wordt een jonge vrouw op brute wijze vermoord aangetroffen in een speeltuin in Kopenhagen. Boven haar hangt een kleine pop gemaakt van kastanjes.
De cast: Danica Curcic, Mikkel Boe Følsgaard, Iben Dorner en vele anderen.
Genre: Misdaad
Land van herkomst: Denenmarken


La Fortuna


Te zien vanaf: Donderdag 30 september bij Movistar+.
Het verhaal: Alex Ventura, een jonge en onervaren diplomaat, wordt in La Fortuna onbedoeld de leider van een missie die al zijn overtuigingen op de proef zal stellen: de gezonken schat terugvinden die is gestolen door Frank Wild, een avonturier die de wereld rondreist om voorwerpen van gemeenschappelijk erfgoed uit de diepten van de zee te plunderen. . Alex vormt een uniek team met Lucía, een strijdlustige overheidsfunctionaris, en Jonas Pierce, een briljante Amerikaanse advocaat die gepassioneerd is door oude piratenverhalen, en begint aan het avontuur van zijn leven en ontdekt het belang van liefde, vriendschap en toewijding aan iemands overtuigingen.
De cast: Álvaro Mel, T'Nia Miller, Clarke Peters, Ana Polvorosa, Stanley Tucci en vele anderen.
Genre: Thriller
Land van herkomst: Spanje


*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegengekomen of er een datum is gewijzigd.

** Na overleg hebben we besloten om programma’s, zoals reality-, competitie-, documentaire-, huis en tuin-, spel-, kook-, praat-, sport-, special interest- en kinderprogramma’s, niet meer op te nemen in dit overzicht. In het maandelijkse start- en premièredatums overzicht staan ze nog wel.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws