The Silent Sea

7.6 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2021 - 2021 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20212021 (Beëindigd)
Netwerk:Netflix
The Silent Sea is een Zuid-Koreaanse sciencefictionserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 24 december 2021.

Een verhaal van elite-wetenschappers die naar de maan vertrokken om onbekende monsters op te halen uit een verlaten onderzoeksstation.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Silent Sea.

Populaire reacties (2)

avatar BlackBiker
8
25 dec 2021
Verrassend goede serie. Waarom verrassend? Omdat ik na het zien van Parasite en Squid Games niet veel op had met de Zuid Koreaanse manier van acteren. Veelal te overdreven in mijn ogen. Het acteerwerk in deze serie laat echter zien dat het ook anders kan.
Eerst wat meer info over de inhoud. Ik probeer het zonder spoilers te doen, want de inhoud zoals beschreven is erg summier.

In de nabije toekomst is het klimaat dusdanig veranderd dat er bijna geen drinkbaar water meer is op Aarde. Water wordt gerantsoeneerd en het is afhankelijk van je sociale standing op hoeveel je recht hebt. Bij deze achtergrond krijgt een team de opdracht om "iets" op te halen uit een basis op de Maan waar vijf jaar geleden een mysterieus ongeluk is gebeurd met veel doden en het sluiten van de basis tot gevolg. Wat ze moeten halen is onduidelijk. Dat het gevaarlijk is weten we wel gelijk.

De tocht naar de Maan verloopt niet vlekkeloos, wat al een spannende eerste aflevering oplevert. Eenmaal op de basis worden de mysteries alleen maar groter.
Wat is het toch dat ze moeten vinden? Wat is de doodsoorzaak van de lijken die ze vinden? Wil iedereen wel dat de missie slaagt? En is er na vijf jaar toch nog iets of iemand op de basis aanwezig? En wat is eigenlijk het belang van het bedrijf op Aarde dat deze Maan missie mogelijk heeft gemaakt? Stukje bij beetje krijgen we in de loop van het seizoen antwoord op deze vragen. Antwoorden die in sommige gevallen verrassend en zelfs schokkend genoemd kunnen worden.

Silent Sea is een spannende science fiction serie die ik zonder problemen in één dag heb afgekeken. Elke aflevering eindigt met een cliffhanger en dan ben je blij dat je niet een week hoeft te wachten op het vervolg :-)
Het einde laat ruimte genoeg voor een tweede seizoen. Ik ben benieuwd of dat er komt.
avatar ArnKemp
7
25 jan 2022
Mooie serie met vooral in het begin ijzersterke afleveringen! Als het grote mystery wat meer duidelijk is wordt de serie voorspelbaar en veelste makkelijk einde. Desalniettemin redelijk mee vermaakt, leuk acteerwerk en toch wel een zuid Koreaanse verrassing!

Vergelijkbare series

The Silent Sea