Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

The Rookie vernieuwd met een zevende seizoen door ABC

The Rookie, het ABC-drama met Nathan Fillion, komt terug voor nog een ronde.

Vooruitlopend op de seizoensfinale van seizoen zes heeft ABC het drama, geproduceerd door Lionsgate Television, vernieuwd met een zevende seizoen.

De vernieuwing komt na sterke kijkcijfers voor seizoen zes. Het door Alexi Hawley gecreëerde misdaaddrama trapte zijn zesde seizoen af met de best bekeken aflevering in bijna zes jaar, met 11,92 miljoen kijkers op alle platforms na 35 kijkdagen. Dat is 14% meer dan het gemiddelde van seizoen vijf en markeert het sterkste MP35-cijfer van de serie sinds 23 oktober 2018, volgens het netwerk en Nielsen.

The Rookie

Bij volwassenen 18-49 scoorde de première van de serie 2,90 - een stijging van 27% ten opzichte van het MP +35-gemiddelde van het vorige seizoen (2,29). Dit is de sterkste MP +35-waardering voor het populaire drama sinds het eerste seizoen (2.91 waardering) op 13 november 2018. Op lineair niveau had de serie zijn beste L+35 prestatie in totale kijkers (7,23 miljoen) sinds 28 maart 2023 (7,26 miljoen).

Fillion schittert als John Nolan, samen met Mekia Cox als Nyla Harper, Alyssa Diaz als Angela Lopez, Richard T. Jones als sergeant Wade Grey, Melissa O'Neil als Lucy Chen, Eric Winter als Tim Bradford, Jenna Dewan als Bailey Nune, Shawn Ashmore als Wesley Evers, Tru Valentino als Aaron Thorsen en Lisseth Chavez als Celina Juarez.

Hawley produceert samen met Mark Gordon, Fillion, Michelle Chapman, Brynn Malone, Bill Norcross en Jon Steinberg. Lionsgate Television is de hoofdstudio en internationale distributeur van The Rookie, een coproductie met ABC Signature, een onderdeel van Disney Television Studios.

The Rookie wordt op dinsdagen uitgezonden om 21.00 uur op ABC en wordt de volgende dag gestreamd op Hulu.
Vorige aflevering
The Squeeze
The Squeeze
06x09
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Rookie