The Rookie

8.3 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

The Rookie door ABC vernieuwd met een zesde seizoen

De reis van John en zijn vrienden wordt voortgezet in het televisieseizoen 2023-24. The Rookie is vernieuwd met een zesde jaar op ABC.

The Rookie is een politie-dramaserie met Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Shawn Ashmore en Tru Valentino. Lisseth Chavez heeft een terugkerende rol. De finale van het vijfde seizoen wordt op 2 mei uitgezonden.

John Nolan (Fillion) is een gescheiden man van middelbare leeftijd uit Pennsylvania die eigenaar is van een bouwbedrijf. Hij besluit zijn oude leven op te geven om een nieuwe carrière als politieagent bij de politie van Los Angeles na te streven. Hij studeert af aan de politieacademie, is de oudste nieuweling bij de politie en wordt uiteindelijk opleidingsofficier. Hij werkt samen met Sergeant Wade Grey (Jones), Detective Angela Lopez (Diaz), trainingsagenten Nyla Harper (Cox) en Tim Bradford (Winter), mede-rookie Lucy Chen (O'Neil), en de nieuwste rookie van het bureau, Aaron Thorsen (Valentino).

De vernieuwing werd aangekondigd via sociale media:The Rookie is momenteel de op één na best bekeken serie van ABC en is een van de weinige series op het Alfabet-netwerk waarvan de kijkcijfers van jaar tot jaar stijgen. De cijfers stegen onmiddellijk toen The Rookie van zondag naar dinsdagavond verhuisde.

Er is nog geen officieel bericht over het lot van spin-offserie The Rookie: Feds, maar er wordt verwacht dat er een tweede seizoen komt.
Video on youtube
Vorige aflevering
Under Siege
Under Siege
05x22
Leuk?
12
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Faceman
19 apr 2023 12:50 -
Leuk nieuws. Serie kijkt lekker weg.
Reageer
avatar_relietje
19 apr 2023 13:34 -
Top serie. Ik kan niet wachten voor het nieuwe seizoen.
Reageer
avatar_hansx
28 apr 2023 17:07 -
Helemaal top. Ben zowiezo fan van Fillion.
Reageer

Laatste nieuws

The Rookie