The Rookie

8,0 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Eerste seizoen The Rookie binnenkort op Videoland

Het eerste seizoen van de Amerikaanse misdaadserie The Rookie verschijnt eind augustus op Videoland.

Eind mei werd The Rookie vernieuwd met een derde seizoen door CBS. Dat was niet geheel verassend, want het voorgaande seizoen had binnen 35 dagen meer dan tien miljoen kijkers. Het eerste seizoen van deze Amerikaanse misdaadserie zal vanaf 24 augustus te bekijken zijn bij Videoland.

Nathan Fillion (Castle) speelt in The Rookie John Nolan, een veertigjarige man die naar Los Angeles verhuist om zijn droom na te jagen. Hij moet navigeren door de gevaarlijke, humoristische en onvoorspelbare wereld van een 'jonge' politieagent, vastbesloten om politieagent te worden voor de politie van Los Angeles.

Vorige aflevering
The Hunt (2)
The Hunt (2)
02x20
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03