The Rising of the Shield Hero

8.5 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.5 / 10
4seizoenen/50afleveringen/2019 - heden
NetwerkAT-X
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2019 - heden
Genres:Anime
Netwerk:AT-X
The Rising of the Shield Hero is een Japanse animeserie van de zender AT-X. De serie ging in première op 5 januari 2019.

Iwatani Naofumi werd samen met 3 anderen opgeroepen naar een paralelle wereld om Helden te worden. Elke held met zijn eigen legendarische uitrusting. Naofumi ontvangt enkel het legendarische schild als zijn wapen. Terwijl de anderen wapens ontvangen om mee te kunnen aanvallen.
Vanwege Naofumi's ontbrekende charisma en ervaring wordt hij door iedereen neergezet als de zwakste, om vervolgens te worden verraden, vals te worden beschuldigd en beroofd door zijn enige teamlid. Vermijd door iedereen, van de koning tot arbeiders, vullen Naofumi's gedachten zich met niets anders dan wraak en haat. Dit is het begin van zijn lot in de paralelle wereld..
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 25
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 0
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Rising of the Shield Hero.
The Rising of the Shield Hero