The Pier

8,0 / 10
45 min
Thriller, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Ziggo heeft startdatum voor tweede seizoen The Pier

The Pier is een Spaanse romantische thrillerserie van de zender Movistar+. De serie ging in première in januari 2019.

We volgen de succesvolle architecte Alexandra (Verónica Sánchez), die wordt geconfronteerd met haar ergste nachtmerrie wanneer ze het lichaam van haar man (Álvaro Morte, te zien als El Profesor in La Casa de Papel) moet komen identificeren. Hij is gevonden op een pier in het Spaanse Albufeira-landschap buiten Valencia. Pleegde hij zelfmoord? Een aantal uren voor zijn dood maakte het stel nog plannen voor hun toekomst. Maar het wordt erger: Oscar blijkt een dubbelleven te hebben geleid met een andere vrouw genaamd Veronica (Irene Arcos).

Het eerste seizoen van de serie The Pier is nu te zien bij Ziggo Movies & Series en NPO Start Plus. Movistar+ heeft gemeld dat het tweede en laatste seizoen in Spanje op 17 januari 2020 van start gaat. Ziggo gaat de afleveringen al vanaf 20 januari 2020 wekelijks aanbieden. NPO 3 en NPO Start Plus zullen het tweede seizoen van de serie later ook gaan vertonen, maar hebben nog geen datum gemeld.

Movistar+, waar de serie El Embarcadero heet, heeft gisteren onderstaande trailer voor het tweede seizoen online gezet.

Vorige aflevering
Episode 8
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
2
Netflix heeft bekend gemaakt dat V-Wars en October Faction geen tweede seizoen krijgen.
Vandaag, 15:00
7
National Geographic heeft het derde seizoen van Genius over Aretha Franklin uitgesteld vanwege de Corona-crisis.
Vandaag, 14:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Tunn Is. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
Ondanks het feit dat vele series zijn vertraagd of uitgesteld vanwege de corona-crisis, komt er nog heel wat nieuws uit in april.
Vandaag, 12:00
4
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:48