The Pier

8,0 / 10
45 min
Thriller, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Ziggo heeft startdatum voor tweede seizoen The Pier

The Pier is een Spaanse romantische thrillerserie van de zender Movistar+. De serie ging in première in januari 2019.

We volgen de succesvolle architecte Alexandra (Verónica Sánchez), die wordt geconfronteerd met haar ergste nachtmerrie wanneer ze het lichaam van haar man (Álvaro Morte, te zien als El Profesor in La Casa de Papel) moet komen identificeren. Hij is gevonden op een pier in het Spaanse Albufeira-landschap buiten Valencia. Pleegde hij zelfmoord? Een aantal uren voor zijn dood maakte het stel nog plannen voor hun toekomst. Maar het wordt erger: Oscar blijkt een dubbelleven te hebben geleid met een andere vrouw genaamd Veronica (Irene Arcos).

Het eerste seizoen van de serie The Pier is nu te zien bij Ziggo Movies & Series en NPO Start Plus. Movistar+ heeft gemeld dat het tweede en laatste seizoen in Spanje op 17 januari 2020 van start gaat. Ziggo gaat de afleveringen al vanaf 20 januari 2020 wekelijks aanbieden. NPO 3 en NPO Start Plus zullen het tweede seizoen van de serie later ook gaan vertonen, maar hebben nog geen datum gemeld.

Movistar+, waar de serie El Embarcadero heet, heeft gisteren onderstaande trailer voor het tweede seizoen online gezet.

Vorige aflevering
Episode 8
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De Amerikaanse zender AMC heeft een zesde seizoen besteld van Better Call Saul. Daarna valt het doek voor de prequel van Breaking Bad.
Gisteren, 16:00
1
Streamingdienst Netflix gaat dit jaar meer geld in eigen content steken dan vorig jaar. Het bedrijf zal in 2020 ongeveer 17 miljard dollar (zo’n 15,7 miljard euro) uitgeven aan eigen producties, ruim 2 miljard dollar meer dan in 2019.
Gisteren, 15:00
Het pratende depressieve paard BoJack Horseman krijgt binnenkort nog wat laatste afleveringen bij Netflix. Daarmee komt de serie ten einde.
Gisteren, 14:00
De Nederlandse Publieke Omroep staat open voor samenwerking met (inter)nationale mediapartijen op het gebied van groots opgezet nieuw Nederlands kwaliteitsdrama.
Gisteren, 13:00
Jack Reacher is bekend als titel van een bekende speelfilm die in 2012 verscheen met Tom Cruise in de hoofdrol.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03