El Embarcadero

8.1 / 10
45 min
Thriller, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Maak kans op het eerste seizoen van The Pier

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The Pier. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!

Hoe kan je winnen?
Heel simpel! Doe mee aan de prijsvraag die onderaan dit nieuwsbericht staat of op de homepage. Wanneer je de prijsvraag hebt gewonnen, krijg je dit te horen via de mail. Met de code kun je de serie online bekijken via lumiereseries.com.

The Pier
De succesvolle architecte Alexandra wordt geconfronteerd met haar ergste nachtmerrie wanneer ze het lichaam van haar man Oscar (Álvaro Morte) moet komen identificeren. Hij is gevonden op een pier in het Spaanse Albufeira, een prachtig natuurgebied buiten Valencia. Pleegde hij zelfmoord? Hoe kan het dan zijn dat ze nog maar een paar uur geleden plannen hadden gemaakt voor hun toekomst? Maar het wordt alleen maar erger als blijkt dat Oscar een dubbelleven had met een andere vrouw. Wie is die vrouw? Wie was de man van wie ze vijftien jaar lang hield? En vooral, wat gebeurde er die fatale nacht op de pier?
Meer informatie

Specificaties
Uitgever: Lumière Publishing BV
Taal: Spaans
Acteurs:
Ondertiteling: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Releasedatum: 28 april 2020
Consumentenadviesprijs: € 24,00
Koop deze serie

Bekijk hier de trailer van het eerste seizoen van The Pier:Het antwoord staat volgende week in het weekoverzicht

Prijsvraag

Álvaro Morte speelt de rol van Óscar in The Pier, maar welke rol speelde hij in La Casa de Papel?
De prijsvraag is afgelopen.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het derde en laatste seizoen van de Duitse mysterieuze dramaserie Dark gaat eind juni in première op Netflix.
Vandaag, 10:00
Het negende seizoen van de Britse detectiveserie Vera verschijnt in juni op NPO1 en bij NPO start. Alle tien seizoenen zijn al te zien bij NPO Plus.
Vandaag, 09:00
In september 2019 ging de speelfilm van de populaire historische dramaserie in première. De filmliefhebbers konden toen al zien hoe het afliep met de familie Crawley en de andere inwoners van Downton Abbey.
Gisteren, 14:00
Netflix gaat het abonnementsbestand opschonen. Inactieve accounts worden namelijk verwijderd, zo heeft Netflix bekendgemaakt.
Gisteren, 13:00
Alle seizoenen van de Amerikaanse medische detectiveserie Body of Proof van de zender ABC verschijnen volgende maand bij Videoland.
Gisteren, 12:00
De Britse misdaadserie White House Farm, met Mark Addy (Game of Thrones) en Stephen Graham (Line of Duty), is vanaf juni te zien bij NPO.
Gisteren, 11:00