El Embarcadero

8.1 / 10
45 min
Thriller, Romantiek
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Spaanse thrillerserie The Pier in juli op NPO 3

The Pier is een Spaanse romantische thrillerserie van het platform Movistar+. De serie ging in première op 18 januari 2019 en is nu in Nederland te zien bij Ziggo Movies & Series.

De NPO heeft laten weten dat de serie The Pier vanaf 20 juli ook te volgen is op NPO 3. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.

We volgen de succesvolle architecte Alexandra (Verónica Sánchez), die wordt geconfronteerd met haar ergste nachtmerrie wanneer ze het lichaam van haar man Óscar (Álvaro Morte, te zien als El Profesor in La Casa de Papel) moet komen identificeren. Hij is gevonden op een pier in het Spaanse Albufeira-landschap buiten Valencia. Pleegde hij zelfmoord? Een aantal uren voor zijn dood maakte het stel nog plannen voor hun toekomst. Maar het wordt erger: Oscar blijkt een dubbelleven te hebben geleid met een andere vrouw genaamd Veronica (Irene Arcos).

The Pier gaat op 20 juli van start op NPO 3 met elke week een dubbele aflevering. De acht afleveringen zijn vanaf die datum tevens te zien op NPO Start Plus.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Gisteren, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Gisteren, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Gisteren, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 10:00