The Murder Detectives

8,0 / 10
60 min
Misdaad, Drama, Documentaire
Volg deze serie
8,0 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2015 - heden
NetwerkChannel 4
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min2015 - heden
Netwerk:Channel 4
The Murder Detectives is een Britse docudrama van de zender Channel 4. De serie ging in première op 30 november 2015.

Documentaireserie over het verhaal van de politie en de families van slachtoffer èn dader na de ogenschijnlijk zinloze moord op een jongen van negentien in Bristol.

Hoofdverdachte van de moordzaak, Luchiano Barnes, is op de vlucht. Hij is met het vliegtuig naar New York vertrokken. Rechercheurs in Bristol hebben zijn gegevens doorgegeven aan de FBI. Dichter bij huis gaat de politie op zoek naar de ouders van de verdachte. De ouders van het slachtoffer, Nicholas Robinson, worstelen met hun verdriet en ze moeten de begrafenis van hun zoon onder ogen zien. Vader Carlos blijft op de been omdat hij gerechtigheid wil voor zijn zoon.
Koop serie

Acteurs

Nog geen acteurs toegevoegd

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Murder Detectives.

Nieuws (1)

De nieuwe zenders, Caz en Zes, die begin deze maand gelanceerd werden doen het beter dan verwacht. De doelstelling van de overkoepelende mediabedrijven is ruim overschreden en dat kunnen we alleen maar toejuichen....
20 okt 2016
3