The Misfit of Demon King Academy

8.4 / 10
25 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.4 / 10
2seizoenen/31afleveringen/2020 - heden
NetwerkTokyo MX
2x19 25 Mei 2024Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2020 - heden
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
The Misfit of Demon King Academy is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 4 juli 2020.

Anos, de Demon King of Tyranny, heeft zowel mensen, geesten als goden verslagen. Maar zelfs demonenkoningen worden soms al het vechten moe! In de hoop op een rustiger leven besluit Anos zichzelf te reïncarneren. Maar wanneer hij tweeduizend jaar later ontwaakt, vindt hij dat de wereld te vredig is geworden - zijn nakomelingen zijn zwak geworden en de magie neemt ernstig af. Met de bedoeling zijn rechtmatige plaats terug te vorderen, schrijft hij zich in voor de Demon King Academy, waar hij merkt dat zijn magische kracht van de kaart is. Letterlijk. En omdat ze zijn macht niet kunnen meten, beschouwen de faculteit en andere studenten Anos als een buitenbeentje. Met de steun van Misha, de enige student waarmee hij vriendschap sluit, begint de buitenbeentje (Demon King) zijn klim naar de demonenrangen!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 18
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Misfit of Demon King Academy.
The Misfit of Demon King Academy