The Mantis

8,0 / 10
55 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkTF1
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:55 min20172017 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:TF1
The Mantis (La Mante) is een Franse miniserie van de zender TF1. De serie ging in première op 4 september 2017.

In Parijs zoekt de politie naar een psychopaat wiens moorden geïnspireerd zijn door Jeanne Deber, bekend als The Mantis, een beroemde seriemoordenaar die het land in zijn greep hield 20 jaar geleden. Omdat ze geloven in ons kent ons vraagt de politie Jeanne Deber om te helpen in hun zoektocht naar de copycat. Deber bevindt zich in eenzame opsluiting sinds zijn arrestatie, en gaat akkoord onder één voorwaarde, om alleen contact te hebben met de detective Damien Carrot's vervreemde zoon. Damien heeft geen keus, want er loopt een seriemoordenaar los in Parijs die elk moment weer kan toeslaan ergens in de stad.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Populaire reacties (2)

avatar MagicShadow
9
23 jul 2021
Wat een gave serie was dit! Elke aflevering met juiste spanning. Goed verhaal met prima acteurs. 1 seizoen dus klaar is ook klaar. Sommige series worden er ook niet beter op naarmate er meer seizoen komen. Zeker een aanrader!
avatar Toontje35
9
9 aug 2018
Gave serie. Spannend tot het eind. Goede lengte; niet nodeloos opgerekt. Top

Vergelijkbare series

La forêt
3 stemmen
Glacé
3 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
The Mantis