Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Lana Parilla toegevoegd aan tweede seizoen The Lincoln Lawyer

Lana Parilla toegevoegd aan tweede seizoen The Lincoln Lawyer

Actrice Lana Parrilla (Why Women Kill, Once Upon a Time) is toegetreden tot de cast van het tweede seizoen van The Lincoln Lawyer.
Parilla zal een terugkerende rol in het tweede seizoen van de Netflix-serie krijgen. Ze speelt Lisa Trammell, een geliefde chef-kok en pleitbezorger van de gemeenschap die worstelt om haar restaurant overeind te houden terwijl een roofzuchtige vastgoedontwikkelaar de buurt om haar heen bedreigt.



Lana Parrilla (foto) staat vooral bekend om haar vertolking van de Evil Queen/Regina Mills in Once Upon a Time van ABC gedurende de zeven seizoenen van de serie. Meest recent speelde ze Rita Castillo in Marc Cherry's donkere dramaserie Why Women Kill. Ze verscheen ook in verschillende hitseries, waaronder Spin City, NYPD Blue, Six Feet Under, 24, Lost en The Shield.

Gebaseerd op de reeks bestverkochte romans van schrijver Michael Connelly, volgt The Lincoln Lawyer de boetedoening van Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo, From Dusk Till Down: The Series), een advocaat uit Los Angeles die met hard werken en drukte veel van wat hij verloor door verslaving terugwint. Zijn succes is ook te danken aan zijn toegewijde supporters: zijn ex-vrouwen Maggie (Neve Campbell, House of Cards (2013)) en Lorna (Becki Newton, Ugly Betty), zijn chauffeur en onofficiële sponsor Izzy (Jazz Raycole, Jericho (2006)), en de beste onderzoeker in de stad - en Lorna's nieuwe verloofde - Cisco (Angus Samson, Nightflyers).

Het tweede seizoen van tien afleveringen is gebaseerd op het vierde boek van Connelly's The Lincoln Lawyer, getiteld 'The Fifth Witness'.

Dit tweede seizoen wordt geproduceerd door co-showrunners Ted Humphrey en Dailyn Rodriguez, evenals Connelly, David E. Kelley, Ross Fineman, Barry Jossen en Tana Jamieson. De serie wordt geproduceerd door A+E Studios voor Netflix.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten