The Last Days of Ptolemy Grey

-
42 min
Drama
Volg deze serie
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor The Last Days of Ptolemy Grey

Apple TV+ heeft de premièredatum aangekondigd voor de aankomende gelimiteerde serie The Last Days of Ptolemy Grey, met in de hoofdrol Samuel L. Jackson.

The Last Days of Ptolemy Grey is gebaseerd op de roman van Walter Mosley. Jackson speelt in The Last Days of Ptolemy Grey de hoofdrol als Ptolemy Grey, een zieke man die vergeten is door zijn familie, zijn vrienden en zelfs door hemzelf. Ptolemaeus wordt plotseling achtergelaten zonder zijn vertrouwde verzorger en staat op het punt om nog dieper weg te zinken in een eenzame dementie. Maar Ptolemaeus wordt toegewezen aan de zorg van de verweesde tiener Robyn, gespeeld door Dominique Fishback (The Deuce, foto). Wanneer ze leren over een behandeling die de door dementie geteisterde herinneringen van Ptolemaeus kan herstellen, begint het een reis naar schokkende waarheden over verleden, heden en toekomst.De serie is geschreven en geproduceerd door Mosley en de cast bestaat naast Jackson en Fishback onder andere uit Cynthia Kaye McWilliams, Damon Gupton, Marsha Stephanie Blake, Walton Goggins en Omar Miller.

The Last Days of Ptolemy Grey zal op vrijdag 11 maart in première gaan met twee afleveringen en elke vrijdag zullen wekelijks nieuwe afleveringen verschijnen.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Last Days of Ptolemy Grey