The Guild

7.6 / 10
7 min
Drama, Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.6 / 10
6seizoenen/70afleveringen/2007 - 2013 
NetwerkYouTube
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:7 min20072013 (Beëindigd)
Genres:DramaComedy
Netwerk:YouTube
The Guild is een Amerikaanse komedieserie van de zender YouTube. De serie ging in première op 27 juli 2007.

"The Guild" is een onafhankelijke sitcom webserie over een groep van online gamers die het leven van de gildeleden zowel online als offline volgt. Hoewel de episodes zoals die aanvankelijk op Youtube verschenen een gemiddelde duur hadden van 7 minuten wordt deze serie uitgezonden op Netflix in gebundelde episodes van één seizoen per aflevering met een tijdsduur tot 95 minuten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 12
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 12
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 12
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 12
Seizoen 5
Seizoen 6
0 / 12
Seizoen 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Guild.

Populaire reacties (1)

avatar CC11
7.7
11 jul 2016
Voor iemand als ik die zelf jarenlang "World of Warcraft" heeft gespeeld is "The Guild" wel zeer herkenbaar, al draait alles in deze serie over een gilde waarvan de leden niet enkel online samenkomen, maar tevens nog eens in elkaars buurt wonen.
"The Knights of Good" zoals ze zich zelf noemen bestaat uit 6 leden met zeer uiteenlopende karakters met één gemeenschappelijke factor, namelijk hun online gameverslaving.
Aangezien dit een serie is voor gamers gemaakt door gamers kan ik het niet echt aanraden aan kijkers voor wie MMORPGS (Massive Multiplayer Online Roll-Playing Games) onbekend terrein zijn aangezien zowat alle dialogen bol staan van verwijzingen naar en termen uit de online gamewereld.
Voor wie wel thuis is in het wereldje is deze serie bij momenten wel grappig te noemen en worden de virtuele en de echte werelden waarin de personages leven regelmatig met elkaar verweven.

Vergelijkbare series

The Guild