The Good Fight

8.2 / 10
51 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum derde seizoen van The Good Fight bij Videoland

The Good Fight gaat binnenkort van start bij CBS All Acces en er is goed nieuws voor de Nederlandse fans: de serie start een week later bij Videoland.

Op 31 januari berichtte MijnSerie al dat het derde seizoen van de juridische dramaserie The Good Fight op 14 februari van start zou gaan bij CBS All Acces. The Good Fight is een spin-off van de populaire serie The Good Wife. De juridische serie volgt advocate Diane Lockhart (Christine Baranski), die inmiddels samen met haar protegee Maia (Rose Leslie) werkt voor het kantoor van Lucca Quinn (Cush Jumbo) in Chicago.Het derde seizoen zal vanaf 22 maart bij Videoland starten, iedere week zal er een aflevering te zien zijn bij de VOD-dienst. De eerste twee seizoenen zijn nog te bekijken bij Videoland. In het derde seizoen is er ook een bijrol voor Michael Sheen (Good Omens), die gestalte geeft aan de gewetenloze advocaat Roland Blum. Volgens de makers, Michelle en Robert King, was Roger Stone, Amerikaanse lobbyist, politiek adviseur en strateeg, één van de inspiraties voor zijn personage.

Ga jij kijken naar het derde seizoen van The Good Fight?


Embed from Getty ImagesMichael Sheen
Vorige aflevering
The Gang Discovers Who Killed Jeffrey Epstein
The Gang Discovers Who Killed Jeffrey Epstein
04x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Christophe
14 feb 2019 12:28 -
Hopelijk snel op Netflix, want Videoland kunnen wij in Vlaanderen niet bekijken...
Reageer
avatar_Olga2000
14 feb 2019 13:15 -
Yes, yes, yes! Super serie. Ik vind die nog leuker dan the good wife.
Reageer
avatar_antimidant
25 feb 2019 23:25 -
T wachten waard
Reageer

Laatste nieuws

De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
zondag, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
zondag, 12:00