The Good Fight

8.2 / 10
51 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen The Good Fight eind juni in première

Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.

In The Good Fight verwoest een financieel schandaal de reputatie van een jonge advocate, dit schandaal heeft ook grote gevolgen voor Diane Lockhart. Mandy Patinkin (Homeland) heeft zich voor het vijfde seizoen bij de cast gevoegd. Hij heeft een eenjarig contract voor een reguliere rol. Het vijfde seizoen van The Good Fight gaat donderdag 24 juni in première. Er zal wekelijks een aflevering verschijnen bij Paramount+. Het vijfde seizoen bestaat uit tien afleveringen.

Cush Jumbo (Vera) en Delroy Lindo (Blood & Oil) zullen nog in de eerste aflevering te zien zijn, zodat de verhalen van hun personages afgerond kunnen worden. Het vorige seizoen werd namelijk vanwege de productiestop ingekort met drie afleveringen, waardoor de verhalen nog niet helemaal rond waren.

Vorige aflevering
And the violence spread...
And the violence spread...
05x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het tweede seizoen van Lock & Key zal dit najaar te zien zijn bij Netflix.
Vandaag, 15:00
Matthew Fox (Lost) zal samen met Joanne Froggatt (Downton Abbey) de hoofdrol spelen in Peacock 's Last Light , een seriebewerking gebaseerd op de bestverkochte apocalyptische thriller van Alex Scarrow
Vandaag, 14:00
De serie over niets heeft nu iets. In dit geval heeft Seinfeld een officiële trailer om zijn debuut volgende maand op Netflix aan te prijzen.
Vandaag, 13:00
1
Is er een mogelijkheid om terug naar Aarde te keren. In het tweede seizoen van Another Life wil Niko en haar bemanning niets liever.
Vandaag, 12:00
1
Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03