The Good Fight

8.2 / 10
51 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen The Good Fight eind juni in première

Het vijfde seizoen van The Good Fight zal vanaf eind juni te bekijken zijn bij Paramount+. Het seizoen bestaat uit tien afleveringen.

In The Good Fight verwoest een financieel schandaal de reputatie van een jonge advocate, dit schandaal heeft ook grote gevolgen voor Diane Lockhart. Mandy Patinkin (Homeland) heeft zich voor het vijfde seizoen bij de cast gevoegd. Hij heeft een eenjarig contract voor een reguliere rol. Het vijfde seizoen van The Good Fight gaat donderdag 24 juni in première. Er zal wekelijks een aflevering verschijnen bij Paramount+. Het vijfde seizoen bestaat uit tien afleveringen.

Cush Jumbo (Vera) en Delroy Lindo (Blood & Oil) zullen nog in de eerste aflevering te zien zijn, zodat de verhalen van hun personages afgerond kunnen worden. Het vorige seizoen werd namelijk vanwege de productiestop ingekort met drie afleveringen, waardoor de verhalen nog niet helemaal rond waren.

Vorige aflevering
The Gang Discovers Who Killed Jeffrey Epstein
The Gang Discovers Who Killed Jeffrey Epstein
04x07
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Vandaag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
Vandaag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
Vandaag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
Gisteren, 16:00
Er komt een nieuwe Nederlandse Netflix-serie, genaamd Dirty Lines. De cast van de serie is nu bekend, onder andere Joy Delima (Flikken Rotterdam) vervult een rol.
Gisteren, 15:00