The Good Fight

8.2 / 10
51 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen van The Good Fight in maart van start

CBS All Access heeft een trailer uitgebracht voor het derde seizoen van The Good Fight en de startdatum bekendgemaakt.

The Good Fight begint een jaar na de slotaflevering van The Good Wife. In deze nieuwe serie verwoest een groot financieel schandaal de reputatie van een jonge advocate, Maia Rindell. Haar mentor en peettante Diane Lockhart is in één klap al haar geld kwijt. Lockhart and Lee zet hen allebei de deur uit, waarna ze gaan werken met Lucca Quinn, bij een vooraanstaand advocatenkantoor in Chicago.

In het derde seizoen probeert Diane Lockhart (Christine Baranski) uit te zoeken of je een gestoorde regering kunt weerstaan zonder zelf gestoord te worden, terwijl Adrian Boseman (Delroy Lindo) en Liz Reddick-Lawrence (Audra McDonald) worstelen met een nieuwe na-feitelijke wereld waar de advocaat die het beste verhaal vertelt triomfeert over de advocaat met de beste feiten. Ondertussen balanceert Lucca Quinn (Cush Jumbo) een nieuwe baby met een nieuwe liefde, en vindt Maia Rindell (Rose Leslie) een nieuwe Mephistopheles in Roland Blum (Michael Sheen), een advocaat die corruptie incarneert.Het derde seizoen zal op 14 maart van start gaan bij CBS. De serie is in Nederland te zien op Videoland (eerste en tweede seizoen) en Amazon Prime (eerste seizoen). Wanneer het seizoen in Nederland begint is nog onbekend.
Vorige aflevering
The Gang Discovers who Killed Jeffrey Epstein
The Gang Discovers who Killed Jeffrey Epstein
04x07
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00