Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Derde seizoen van The Good Fight in maart van start

CBS All Access heeft een trailer uitgebracht voor het derde seizoen van The Good Fight en de startdatum bekendgemaakt.

The Good Fight begint een jaar na de slotaflevering van The Good Wife. In deze nieuwe serie verwoest een groot financieel schandaal de reputatie van een jonge advocate, Maia Rindell. Haar mentor en peettante Diane Lockhart is in één klap al haar geld kwijt. Lockhart and Lee zet hen allebei de deur uit, waarna ze gaan werken met Lucca Quinn, bij een vooraanstaand advocatenkantoor in Chicago.

In het derde seizoen probeert Diane Lockhart (Christine Baranski) uit te zoeken of je een gestoorde regering kunt weerstaan zonder zelf gestoord te worden, terwijl Adrian Boseman (Delroy Lindo) en Liz Reddick-Lawrence (Audra McDonald) worstelen met een nieuwe na-feitelijke wereld waar de advocaat die het beste verhaal vertelt triomfeert over de advocaat met de beste feiten. Ondertussen balanceert Lucca Quinn (Cush Jumbo) een nieuwe baby met een nieuwe liefde, en vindt Maia Rindell (Rose Leslie) een nieuwe Mephistopheles in Roland Blum (Michael Sheen), een advocaat die corruptie incarneert.

Video on youtube


Het derde seizoen zal op 14 maart van start gaan bij CBS. De serie is in Nederland te zien op Videoland (eerste en tweede seizoen) en Amazon Prime (eerste seizoen). Wanneer het seizoen in Nederland begint is nog onbekend.
Vorige aflevering
The End of Everything
The End of Everything
06x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Good Fight