The Good Fight

8.2 / 10
51 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Vijfde seizoen The Good Fight volgende maand te zien bij Videoland

Er is al een zesde seizoen aangekondigd van The Good Fight, maar eerst zal volgende maand het vijfde seizoen van de juridische dramaserie te bekijken zijn bij Videoland.

In het vijfde seizoen is Mandy Patinkin (Homeland) te zien in een gastrol. Hij is te zien zijn tegenover hoofdrolspeelster Christine Baranski (Fancy Nancy). Patinkin en Baranski kan je binnenkort bij Videoland in het vijfde seizoen zien spelen. 11 september verschijnt het vijfde seizoen namelijk bij de streamingservice. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Het vijfde seizoen van The Good Fight ging afgelopen 24 juni van start bij Paramount+. Daarmee is het vijfde seizoen het meeste recente seizoen dat is uitgebracht. Met het vijfde seizoen is de serie voorlopig nog niet afgelopen, want er is ook al een zesde seizoen aangekondigd.The Good Fight draait om Diane Lockhart. Door een financieel schandaal verliest ze haar reputatie. Ze probeert haar reputatie te hertellen en sluit zich aan bij een prominent advocatenkantoor in Chicago.
Vorige aflevering
And the violence spread...
And the violence spread...
05x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

The Good Fight