The Good Fight

8.2 / 10
51 min
Drama, Juridisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Good Fight vernieuwd met een zesde seizoen

Paramount+ heeft The Good Fight vernieuwd, er komt dus een zesde seizoen van de Amerikaanse juridische dramaserie.

The Good Fight draait om Diane Lockhart. Door een financieel schandaal verliest ze haar reputatie. Ze probeert haar reputatie te hertellen en sluit zich aan bij een prominent advocatenkantoor in Chicago. Christine Baranski (The Good Wife) vervult de hoofdrol in de serie.

De eerste vier afleveringen van het vijfde seizoen zijn te bekijken op Paramount+. De streamingservice heeft nu besloten om de juridische dramaserie te vernieuwen met een zesde seizoen. De serie is afkomstig van Robert en Michelle King (Evil) en ontving in 2017 en 2018 een Emmy Award nominatie.


Christine Baranski als Diane Lockhart
Vorige aflevering
And the firm had two partners...
And the firm had two partners...
05x05
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het elfde, tevens laatste, seizoen van The Walking Dead zal kort na de première bij AMC ook te bekijken bij FOX en Disney+.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ook FOX na ABC, CBS, NBC en The CW het schema aangekondigd voor het herfstseizoen.
Vandaag, 10:00
Syfy heeft de premièredatum van Day Of The Dead bekend gemaakt, daarnaast is er ook een trailer uitgebracht van de horrorserie.
Gisteren, 16:00
Hoewel de productie van het dertiende seizoen van Doctor Who nog bezig is, zijn al wel de eerste beelden gedeeld van het nieuwe seizoen van de Britse sciencefictionserie.
Gisteren, 15:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 14:00
Tijdens het Comic-Con @Home panel heeft Showtime de premièredatum voor het vervolg van Dexter, Dexter: New Blood bekend gemaakt. De serie verschijnt in november.
Gisteren, 13:00