The Good Doctor

8.3 / 10
41 min
Drama, Medisch
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

The Good Doctor vernieuwd met vijfde seizoen

Er komt een vijfde seizoen van The Good Doctor, ABC heeft de medische dramaserie namelijk vernieuwd met een nieuw seizoen.

Freddie Highmore (Bates Motel) zal voor een vijfde seizoen terugkeren in de rol van Dr. Shaun Murphy, het hoofdpersonage uit The Good Doctor. ABC heeft de medischeserie namelijk vernieuwd met een vijfde seizoen. Het is de eerste serie met een script die dit seizoen is vernieuwd door ABC.

Het vierde seizoen ging vorig jaar november van start en de laatste aflevering van dit seizoen zal later deze maand worden uitgezonden. Wanneer het vijfde seizoen van start gaat is nog niet bekend. The Good Doctor draait om Shaun Murphy, een jonge chirurg met Savant syndroom. Hij is aangenomen op de pedriatrishe afdeling van een prestigieus ziekenhuis.The Good Doctor
Vorige aflevering
Dr. Ted
Dr. Ted
04x16
Leuk?
11
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Le Bureau des Légendes. We geven twee code’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 14:00
Het schema dat NBC dit jaar presenteert ziet er anders uit dan normaal. Geen komedies en This Is Us in de herfst en de Law & Order-franchise krijgt ook een avond net als de Chicago-franchise.
Vandaag, 13:00
Goed nieuws en slecht nieuws wisselde elkaar af als ABC vernieuwingen aankondigt en niet veel later ook series cancelt en wat er in de plaatst komt van de gecancelde series.
Vandaag, 12:00
De cast van Chicago Med wordt iets kleiner. Twee actrices die een hoofdrol vervullen zullen na zes seizoenen de Amerikaanse medische dramaserie verlaten.
Vandaag, 09:00
Amazon Prime Video heeft de premièredatum van het zevende, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse detectiveserie Bosch bekend gemaakt.
Gisteren, 16:00
Charlotte Brändström (The Witcher) zal ook aanwezig zijn bij de opnames van The Lord of the Rings, zij gaat namelijk twee afleveringen regisseren.
Gisteren, 15:00