Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en teaser voor The First

Zoals beloofd, meer nieuws over The First. Daarin speelt Sean Penn zijn eerste grote televisieserie hoofdrol.

Al in september 2017 berichtte MijnSerie al over de nieuwe sciencefictionserie The First, waarin Sean Penn zijn eerste televisie-hoofdrol zou gaan spelen. Toen beloofden we terug te komen als er meer nieuws te melden was, dat is er nu.

Embed from Getty Images
Sean Penn

House of Cards (2013) bedenker Beau Willimon zit ook achter The First, een serie over de eerste bemande ruimtevlucht naar Mars. Tweevoudig Oscarwinnaar Penn is in de serie van Hulu te zien als Tom Haggerty, een astronaut die deel uitmaakt van het team dat naar Mars zal gaan vliegen. In de serie zullen we ook zien wat zo’n reis voor effect heeft op familie en vrienden van de astronauten die achter zullen blijven op aarde.

Video on youtube


Naast Penn zullen we Natascha McElhone (Designated Survivor) gaan zien als geldschieter Liz Ingram. Rey Lucas (Luke Cage) als Matteo Vega en Brian Lee Franklin (Godless) als Lawrence staan ook op de castinglijst. The First zal op 14 september in première gaan bij Hulu. Of en wanneer de achtdelige serie in Nederland te zien zal zijn is niet bekend.

Embed from Getty Images
Natascha McElhone
Vorige aflevering
Near and Far
Near and Far
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The First