Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Hulu stopt met The First na eerste seizoen

The First is een Amerikaanse sciencefictionserie van Hulu. De serie ging in première op 14 september 2018. Er is bekend gemaakt dat er geen tweede seizoen zal volgen.

In The First draait het om de leden van een groep astronauten tijdens de eerste bemande ruimtevlucht naar Mars. De serie is gemaakt door Beau Willimon met Sean Penn en Natascha McElhone in de hoofdrollen. Het was de eerste officiële reguliere tv-rol van Penn, die we vooral kennen van speelfilms als Mystic River en Dead Man Walking.

Westward Productions, een onafhankelijke film- en televisiestudio opgericht door Willimon en zijn producerende partner Jordan Tappis, realiseerde The First. De serie ontving gemengde beoordelingen bij de lancering. In zijn recensie voor Variety schreef Daniel D'Addario: “Het uitgangspunt om in de serie te tonen wat het betekent om een ​​pionier te zijn op een andere planeet is geweldig. Maar The First concentreert zich vooral op de familiecrisis van Tom Hagerty (Sean Penn), en dat is te betreuren.”

Video on youtube
Vorige aflevering
Near and Far
Near and Far
01x08
Leuk?
0
3
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The First