Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
The First nieuwe serie bij Hulu

The First nieuwe serie bij Hulu

Sean Penn maakt voor het eerst de grote overstap naar het kleine scherm. In de nieuwe Hulu-serie The First krijgt hij een grote rol.

Sean Penn heeft al in heel wat films gespeeld. In series als Friends en Two and a Half Men had hij slechts een gastrol. Nu is het zover! Ook Oscar-winnaar Sean Penn gaat, net als vele collega’s voor hem, de overstap maken naar het kleine scherm.

The First speelt zich af in de nabije toekomst. Het draait allemaal om de eerste bemande vlucht naar Mars. Deze missie naar de rode planeet brengt uitdagingen voor de bemanning met zich mee en hoe gaan die daar mee om? De serie zal zich niet uitsluitend richten op de bemanning en de wetenschappers die naar Mars zullen afreizen. Er is ook gedacht aan het team, de familie en geliefden van de bemanning die achterblijven zullen blijven.

Het is nog niet duidelijk welke rol Sean Penn precies gaat spelen, maar er wordt gefluisterd dat hij de rol van voormalig astronaut Tom Haggerty gaat spelen. Meer informatie is er nog niet bekend over de nieuwe serie. MijnSerie houdt het nieuws rond deze Hulu-serie scherp in de gaten. Zodra er meer nieuws bekend wordt gemaakt zal MijnSerie daar zeker over berichten.

Er zijn al vele grote namen uit de filmwereld over gestapt naar de televisie? Welke grote naam zou je nog meer willen zien verschijnen in een serie?


Embed from Getty ImagesSean Penn
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten