Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The First nieuwe serie bij Hulu

Sean Penn maakt voor het eerst de grote overstap naar het kleine scherm. In de nieuwe Hulu-serie The First krijgt hij een grote rol.

Sean Penn heeft al in heel wat films gespeeld. In series als Friends en Two and a Half Men had hij slechts een gastrol. Nu is het zover! Ook Oscar-winnaar Sean Penn gaat, net als vele collega’s voor hem, de overstap maken naar het kleine scherm.

The First speelt zich af in de nabije toekomst. Het draait allemaal om de eerste bemande vlucht naar Mars. Deze missie naar de rode planeet brengt uitdagingen voor de bemanning met zich mee en hoe gaan die daar mee om? De serie zal zich niet uitsluitend richten op de bemanning en de wetenschappers die naar Mars zullen afreizen. Er is ook gedacht aan het team, de familie en geliefden van de bemanning die achterblijven zullen blijven.

Het is nog niet duidelijk welke rol Sean Penn precies gaat spelen, maar er wordt gefluisterd dat hij de rol van voormalig astronaut Tom Haggerty gaat spelen. Meer informatie is er nog niet bekend over de nieuwe serie. MijnSerie houdt het nieuws rond deze Hulu-serie scherp in de gaten. Zodra er meer nieuws bekend wordt gemaakt zal MijnSerie daar zeker over berichten.

Er zijn al vele grote namen uit de filmwereld over gestapt naar de televisie? Welke grote naam zou je nog meer willen zien verschijnen in een serie?


Embed from Getty ImagesSean Penn
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Dirty Diana gaat in productie bij Amazon, de serie is gebaseerd op de gelijknamige populaire podcast van Shana Feste. Demi Moore speelt de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 09:00
Vanaf begin oktober is het eerste seizoen van de Amerikaanse fantasieserie Siren (2018) met Eline Powell (Game of Thrones) te bekijken bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 16:00
Hoofdrolspeelster Liv Tyler verlaat de Amerikaanse dramaserie 9-1-1: Lone Star voor het tweede seizoen, mogelijk door de gevolgen van het coronavirus.
Gisteren, 15:00
Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
vrijdag, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
vrijdag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03