The First

7,0 / 10
45 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Hulu lanceert trailer van The First met Sean Penn

De nieuwe sciencefictionserie The First zal op 14 september in première gaan bij Hulu. Er is inmiddels een trailer verschenen.

In The First speelt Sean Penn zijn eerste grote televisieserie-hoofdrol. Hij is te zien als Tom Haggerty, een astronaut die deel uitmaakt van het team dat naar Mars zal gaan vliegen. In de serie zullen we ook zien wat zo’n reis voor effect heeft op familie en vrienden van de astronauten die achterblijven op aarde.

Naast Penn zullen we Natascha McElhone (Designated Survivor) zien als geldschieter Liz Ingram. Rey Lucas (Luke Cage) als Matteo Vega en Brian Lee Franklin (Godless) als Lawrence staan ook op de castinglijst.

Vorige aflevering
Near and Far
Near and Far
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Vandaag, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Vandaag, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
Gisteren, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
Gisteren, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2