The Faraway Paladin

8.7 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.7 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2021 - heden
NetwerkTokyo MX
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min2021 - heden
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
The Faraway Paladin is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 9 oktober 2021.

In een stad van de doden, lang geleden verwoest en ver van de menselijke beschaving, leeft een enkel menselijk kind. Zijn naam is Will, en hij wordt opgevoed door drie ondoden: de hartelijke, skeletachtige krijger, Blood; de gracieuze gemummificeerde priesteres, Maria; en de grillige spectrale tovenaar, Gus. De drie gieten liefde in de jongen en leren hem alles wat ze weten. Maar op een dag begint Will zich af te vragen: "Wie ben ik?"

Will moet de mysteries van het land van deze verre dode man ontrafelen en het geheime verleden van de ondoden opgraven. Hij moet de liefde en genade van de goede goden leren kennen, en de onverdraagzaamheid en waanzin van de slechte. En als hij alles weet, zet de jongen zijn eerste stap op weg om een Paladin te worden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Faraway Paladin.
The Faraway Paladin