The End of the F***ing World

7.4 / 10
21 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The End of the F***ing World in november bij Netflix

The End of the F***ing World is een dramedy van de Britse zender Channel 4. De serie ging in première in oktober 2017.

Op 4 november zal het tweede seizoen beginnen bij Channel 4. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat het tweede seizoen daar een dag later beschikbaar komt, op 5 november.

De tieners James (Alex Lawther) en Alyssa (Jessica Barden) hebben in The End of the F***ing World een speciale band en ze haalt hem over om samen op zoek te gaan naar haar vader. De twee trekken erop uit en eigenlijk wil James haar vermoorden. Alyssa wil alleen maar weg omdat ze haar moeder en stiefvader zat is. Ze komen alleen in zo’n bizarre situatie terecht dat ze op de vlucht moeten slaan. Met veel omwegen komen ze bij de vader van Alyssa terecht en weet de politie het tweetal op te sporen. In de eindscene lijkt het compleet mis te gaan met James, alleen doordat het beeld op zwart ging bleef de afloop onbekend.In het tweede seizoen is in ieder geval een rol weggelegd voor Alyssa. Of James nog leeft en of hij nog een rol zal spelen in het vervolg van de serie is nog niet naar buiten gebracht. Wel komt er een nieuw personage. Bonnie zal haar intrede doen in het tweede seizoen van The End of the F***ing World. Dit is een buitenbeentje met een moeilijk verleden. Daarnaast heeft ze een mysterieuze connectie met Alyssa.

Vorige aflevering
Episode 8
01x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_antimidant
09 okt 2019 17:37 -
Mooi. De eerste serie was verrassend leuk...
Reageer
avatar_TnTNL
10 okt 2019 08:19 -
Cool! Naast een nieuw seizoen Atyical genoeg te zien dus :)
Reageer

Laatste nieuws

Grey's Anatomy is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie loopt al sinds 2005 en momenteel is het zestiende seizoen bezig.
Gisteren, 09:00
FOX laat een script uitwerken voor de nieuwe politiedramaserie Live, die zich afspeelt in Washington.
zaterdag, 14:00
BBC Two heeft de serie The Witchfinder besteld, over een heksenzoeker in Engeland die actief is in een periode van burgeroorlogen, hongersnood en pest.
zaterdag, 12:00
HBO Max komt met Station Eleven, een post-apocalyptische dramaserie, gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel.
zaterdag, 10:00
The Mandalorian is een Amerikaanse sciencefictionserie van het streamingplatform Disney+. Het is een live-action serie in het Star Wars universum.
zaterdag, 09:00
5
Brian Koppelman en David Levien ontwikkelen een nieuwe gelimiteerde serie voor Showtime over het ‘taxi’-bedrijf Uber.
vrijdag, 13:00