The End of the F***ing World

7.4 / 10
21 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The End of the F***ing World in november bij Netflix

The End of the F***ing World is een dramedy van de Britse zender Channel 4. De serie ging in première in oktober 2017.

Op 4 november zal het tweede seizoen beginnen bij Channel 4. Netflix heeft nu bekend gemaakt dat het tweede seizoen daar een dag later beschikbaar komt, op 5 november.

De tieners James (Alex Lawther) en Alyssa (Jessica Barden) hebben in The End of the F***ing World een speciale band en ze haalt hem over om samen op zoek te gaan naar haar vader. De twee trekken erop uit en eigenlijk wil James haar vermoorden. Alyssa wil alleen maar weg omdat ze haar moeder en stiefvader zat is. Ze komen alleen in zo’n bizarre situatie terecht dat ze op de vlucht moeten slaan. Met veel omwegen komen ze bij de vader van Alyssa terecht en weet de politie het tweetal op te sporen. In de eindscene lijkt het compleet mis te gaan met James, alleen doordat het beeld op zwart ging bleef de afloop onbekend.In het tweede seizoen is in ieder geval een rol weggelegd voor Alyssa. Of James nog leeft en of hij nog een rol zal spelen in het vervolg van de serie is nog niet naar buiten gebracht. Wel komt er een nieuw personage. Bonnie zal haar intrede doen in het tweede seizoen van The End of the F***ing World. Dit is een buitenbeentje met een moeilijk verleden. Daarnaast heeft ze een mysterieuze connectie met Alyssa.

Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_antimidant
09 okt 2019 17:37 -
Mooi. De eerste serie was verrassend leuk...
Reageer
avatar_TnTNL
10 okt 2019 08:19 -
Cool! Naast een nieuw seizoen Atyical genoeg te zien dus :)
Reageer

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de Britse misdaadserie Riviera van Sky Atlantic is vanaf eind oktober te bekijken bij Videoland.
Gisteren, 11:00
Disney+ heeft een trailer gedeeld voor het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie The Mandalorian. Het nieuwe seizoen gaat eind oktober in première.
Gisteren, 10:00
Eind oktober zal het derde seizoen van de Amerikaanse dramatische thrillerserie Killing Eve op Videoland verschijnen.
Gisteren, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het negende seizoen van Hawaii Five-0. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
woensdag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
woensdag, 10:56
Lisseth Chavez zal de NBC-serie Chicago PD verlaten voor het achtste seizoen, maar zal in het zesde seizoen verschijnen van de The CW-serie DC's Legends of Tomorrow.
woensdag, 10:00