Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Tweede seizoen The End of the F***ing World in november

The End of the F***ing World is een dramedy van de Engelse zender Channel 4. De serie ging in première in oktober 2017. Op 4 november zal het tweede seizoen beginnen bij Channel 4. Netflix zal de serie daarna gaan aanbieden.

De tieners James (Alex Lawther) en Alyssa (Jessica Barden) hebben in The End of the F***ing World een speciale band en ze haalt hem over om samen op zoek te gaan naar haar vader. De twee trekken erop uit en eigenlijk wil James haar vermoorden. Alyssa wil alleen maar weg omdat ze haar moeder en stiefvader zat is. Ze komen alleen in zo’n bizarre situatie terecht dat ze op de vlucht moeten slaan. Met veel omwegen komen ze bij de vader van Alyssa terecht en weet de politie het tweetal op te sporen. In de eindscene lijkt het compleet mis te gaan met James, alleen doordat het beeld op zwart ging bleef de afloop onbekend.

In het tweede seizoen is in ieder geval een rol weggelegd voor Alyssa. Of James nog leeft en of hij nog een rol zal spelen in het vervolg van de serie is nog niet naar buiten gebracht. Wel komt er een nieuw personage. Bonnie zal haar intrede doen in het tweede seizoen van The End of the F***ing World. Dit is een buitenbeentje met een moeilijk verleden. Daarnaast heeft ze een mysterieuze connectie met Alyssa. Wanneer het tweede seizoen exact op Netflix verschijnt is nog onduidelijk.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The End of the F***ing World