The End of the F***ing World

7.4 / 10
21 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The End of the F***ing World krijgt een tweede seizoen

De Engelse zender Channel 4 en Netflix bundelen opnieuw de krachten en komen met een tweede seizoen van The End of the F***ing World.

De fans hadden de hoop al bijna opgegeven en kunnen nu opgelucht adem halen. Het nieuwe seizoen zal wederom geschreven worden door Charlie Covell. Zij schreef ook alle afleveringen van het eerste seizoen.

In Engeland werd het eerste seizoen van de serie op 24 oktober 2017 gelanceerd en Netflix zorgde op 5 januari 2018 voor de wereldwijde release. De komische dramaserie kende nogal een abrupt einde, met een ware cliffhanger. De kijker wist niet hoe het avontuur van de hoofdpersonen Alyssa en James nou precies zou aflopen. Het tweede seizoen van The End of the F***ing World zal hier ongetwijfeld antwoord op geven.


Channel 4 en Netflix hebben gemeld dat het tweede seizoen waarschijnlijk op 1 november beschikbaar komt.
Vorige aflevering
Episode 8
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Sinds 12 november staat de eerste aflevering van de Disney+ serie The Mandalorian online. Althans, voor Nederlandse kijkers. In België is Disney+ nog niet beschikbaar.
Vandaag, 15:00
Channel 5 komt in 2020 met de psychologische thrillerserie Penance.
Vandaag, 14:00
De BBC werkt aan de vierdelige thrillerserie Roadkill. De serie gaat over de krachtige en charismatische politicus Peter Laurence, gespeeld door Hugh Laurie.
Vandaag, 13:00
1
Van de stripreeks Sin City wordt een televisieserie gemaakt. Frank Miller, de auteur van de superheldenreeks, en productiemaatschappij Legendary Television hebben daarvoor een contract ondertekend.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00
3
El Vecino (The Neighbor) is een nieuwe Spaanse superheldenserie van Netflix, gebaseerd op het stripboek van Santiago García en Pepo Pérez.
Vandaag, 10:00