The End of the F***ing World

7.4 / 10
21 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

The End of the F***ing World krijgt een tweede seizoen

De Engelse zender Channel 4 en Netflix bundelen opnieuw de krachten en komen met een tweede seizoen van The End of the F***ing World.

De fans hadden de hoop al bijna opgegeven en kunnen nu opgelucht adem halen. Het nieuwe seizoen zal wederom geschreven worden door Charlie Covell. Zij schreef ook alle afleveringen van het eerste seizoen.

In Engeland werd het eerste seizoen van de serie op 24 oktober 2017 gelanceerd en Netflix zorgde op 5 januari 2018 voor de wereldwijde release. De komische dramaserie kende nogal een abrupt einde, met een ware cliffhanger. De kijker wist niet hoe het avontuur van de hoofdpersonen Alyssa en James nou precies zou aflopen. Het tweede seizoen van The End of the F***ing World zal hier ongetwijfeld antwoord op geven.


Channel 4 en Netflix hebben gemeld dat het tweede seizoen waarschijnlijk op 1 november beschikbaar komt.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
02x08
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Het tweede seizoen van de actieserie S.W.A.T. (2017) verschijnt begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 09:00
BBC heeft een tweede seizoen besteld van de Britse serie The Capture, waarin ook de Nederlandse Famke Janssen een rol vervult.
Gisteren, 13:00
De nominaties zijn bekend gemaakt en op 31 juli zullen we weten wie er met de BAFTA’s voor televisie vandoor zijn gegaan.
Gisteren, 12:00
De Amerikaanse komedieserie Ted Lasso, met Jason Sudeikis (The Last Man on Earth) in de hoofdrol, gaar in augustus in première bij Apple TV+
Gisteren, 11:00
De Nederlandse dramaserie Noord Zuid, met Ariane Schluter (Ik Weet Wie Je Bent), verschijnt vanaf begin juli bij Ziggo Movies & Series.
Gisteren, 10:00