The Crown

8.4 / 10
58 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

The Crown, Game of Thrones, Peaky Blinders, antwoord van een prijsvraag, de Teen Choice Awards, nieuwe series, casting nieuws en trailers: allemaal nieuws en meer dat afgelopen week uitkwam. Kijk na wat je hebt gemist hieronder.
maandag, 09:00
Het derde seizoen van de dramaserie The Crown is vanaf 17 november bij Netflix te zien.
ma 12 augustus
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
di 6 augustus
14
Will & Grace, Homecoming, Smeris, Lucifer, Stranger Things, de MijnSeriePodcast, een prijsvraag en nog veel meer serienieuws afgelopen week. Je kunt het allemaal hieronder vinden.
ma 29 juli
The Crown is een Britse historische dramaserie van Netflix. De serie ging in première in november 2016. Tot nu toe was het onbekend wanneer het derde seizoen zou starten.
do 25 juli
De tiendelige Brits-Spaanse misdaadserie met als titel White Lines wordt vanaf deze maand opgenomen in Spanje. De komst van de serie werd al in juli 2018 bekendgemaakt door Netflix.
do 13 juni
Seriezender FOX start in Nederland donderdag 30 mei met het tweede seizoen van de succesvolle spionage-thrillerserie Deep State. Dat is twee dagen later dan eerder was aangekondigd door FOX.
2 mei 2019
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28
Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 8 tot en met 14 april voor je op een rijtje gezet.
15 apr 2019
The Crown is een Engelse historische dramaserie van Netflix. De serie ging in première in 2016 en later dit jaar is het derde seizoen te zien.
10 apr 2019
A + E Networks International heeft een serieorder gegeven voor de nieuwe dramaserie Miss Scarlet And The Duke.
25 mrt 2019
De acteurs Robert Carlyle (Once Upon a Time) en Victoria Hamilton (The Crown) spelen hoofdrollen in de politieke dramaserie Cobra voor Sky.
14 mrt 2019