The Crown

8.4 / 10
58 min
Drama, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

De 26ste Screen Actors Guild Awards zijn op 19 januari uitgereikt. Wij hebben de winnaars voor je op een rijtje gezet.
maandag, 10:00
Zondag 5 januari zijn de Golden Globes uitgereikt. Wij maken de winnaars bekend van de televisieprijzen.
ma 6 januari
De laatste MijnSerie Podcast van 2019 is een feit. Met uiteraard 'de serie van de maand', het nieuwsoverzicht, speciale aandacht voor 'de serie van het jaar verkiezing' en w.v.t.t.k.! Kortom, genoeg serievertier met Peter en Mandy.
ma 23 december
11
Alexander Payne gaat de nieuwe misdaadserie Landscapers regisseren voor HBO en Sky.
zo 22 december
De 26ste Screen Actors Guild Awards worden op 19 januari 2020 uitgereikt. Maar eerst werden op 11 december de nominaties bekend gemaakt.
wo 11 december
Op 9 december zijn de nominaties bekend gemaakt voor de 77ste Golden Globe Awards. Uiteraard zoals elk jaar richt MijnSerie zich op de series.
ma 9 december
Op 8 december 2019 werden de genomineerden bekend gemaakt voor de 25ste Critics' Choice Television Award. Op 12 januari 2020 zullen de prijzen worden uitgereikt.
ma 9 december
1
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
do 21 november
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
ma 11 november
Tom Clancy's Jack Ryan, 4 Blocks, Shameless (US), Rick and Morty, The Crown, Ray Donovan deze en nog meer series die in november van start zullen gaan
wo 30 oktober
1
De MijnSerie Podcast, Netflix, Disney+, The Mandalorian, Outlander, Tom Clancy's Jack Ryan, dit en meer nieuws dat in 21 tot en met 27 oktober uitkwam.
ma 28 oktober
Fans van The Crown moeten nog even wachten tot 17 november voor het derde seizoen op Netflix verschijnt, maar de trailer is in ieder geval al gelekt.
21 okt 2019
1