The Aristocrat's Otherworldly Adventure: Serving Gods Who Go Too Far

7,0 / 10
24 min
Anime
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/12afleveringen/2023 - 2023 
NetwerkTokyo MX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:24 min20232023 (Beëindigd)
Genres:Anime
Netwerk:Tokyo MX
The Aristocrat's Otherworldly Adventure: Serving Gods Who Go Too Far is een Japanse animeserie van de zender Tokyo MX. De serie ging in première op 2 april 2023.

Tiener Shiinya Kazuya stierf terwijl hij jonge meisjes redde van een aanvaller, maar merkte dat hij reïncarneerde in een wereld van zwaarden en magie. Het was een droom die uitkwam! Hoewel hij zich zijn leven en kennis van de aarde herinnert, is hij nu Cain von Silford, de derde zoon van een aristocraat. De bescherming van de goden op zijn vijfde verjaardag bleek te veel van het goede voor Kaïn. Zijn statistieken en boosts zijn zo krachtig dat hij zijn echte capaciteiten moet verbergen om de rangen van de samenleving te beklimmen terwijl hij afdaalt naar de donkerste kerkers. Het ultieme isekai-avontuur begint als een tiener die een kind is geworden, vastzit in een prachtig koninkrijk dat hij niet heeft gemaakt, maar ooit zou kunnen regeren!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Aristocrat's Otherworldly Adventure: Serving Gods Who Go Too Far.

Vergelijkbare series

The Aristocrat's Otherworldly Adventure: Serving Gods Who Go Too Far