The A Word

8.3 / 10
58 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.3 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2016 - heden
NetwerkBBC One
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:58 min2016 - heden
Genres:Drama
Netwerk:BBC One
The A Word is een Engelse dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 22 maart 2016.

De verschillende generaties van de Hughes familie, die allemaal liefhebben, werken en ruziemaken als elke andere familie, komen erachter dat ze helemaal opnieuw moeten leren communiceren wanneer het jongste lid de diagnose autisme krijgt.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The A Word.

Nieuws (7)

Het wekelijkse overzicht van wat er de komende zeven dagen aan nieuwe series en seizoenen te zien is op de Vlaamse televisiezenders.
17 apr 2018
1
Het is aan de programmering van de komende week te zien dat 2017 op zijn einde loopt. Veel nieuwigheden staan er de komende dagen niet in de steigers. Met zowel het tweede seizoen van Safe House (Canvas) als van The A...
28 nov 2017
Buiten wordt het steeds kouder en dus is het de ideale tijd om ’s avonds onder een warm dekentje voor de buis te kruipen om series te bekijken. De reeksen die we deze week zeker onder de aandacht moeten brengen zijn...
7 nov 2017

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem