Team Kaylie

5.7 / 10
25 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
5.7 / 10
3seizoenen/35afleveringen/2019 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2019 - heden
Genres:Komedie
Netwerk:Netflix
Team Kaylie is een Amerikaanse komedieserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 23 september 2019.

Kaylie Konrad is een rijke, negentien jaar oude, door selfies geobsedeerde beroemdheid. Als Kaylie de wet overtreedt is het gedaan met haar naam op social media. Ze moet voor straf de wildernisclub van een middelbare school leiden. Wanneer ze op alle mogelijke manieren buiten haar comfortzone wordt gedwongen, bewijst ze haar volgelingen, de kinderen en zichzelf dat ze meer is dan alleen het mooie gezicht dat haar dominante moeder altijd heeft gewaardeerd.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 3
0 / 9

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Team Kaylie.

Nieuws (2)

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
3 feb 2020
2
Outlander, Manhunt, Brooklyn Nine-Nine, Hollands Hoop, Homeland, Strike Back, Meisje van Plezier en Zondag met Lubach: allemaal series die in februari weer van start gaan.
30 jan 2020