Tales By Light

8.2 / 10
25 min
Documentaire
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
3seizoenen/18afleveringen/2015 - heden
NetwerkNational Geographic
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2015 - heden
Tales By Light is een Amerikaanse documentaireserie van de zender National Geographic. De serie ging in première op 24 mei 2015.

In maart 2015 besloten Canon Australië en National Geographic een 6-delige serie op te nemen over fotografie. In het eerste seizoen worden vijf fotografen - Art Wolfe, Darren Jew, Richard I'Anson, Peter Eastway, and Krystle Wright - gevolgd. Zij maken bijzondere reizen in de meest extreme omstandigheden en in bijzonder mooie natuurgebieden en vertellen hun verhaal.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 6
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 6
Seizoen 3

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Tales By Light.

Populaire reacties (1)

avatar CC11
8.4
2 dec 2016
Prachtige beelden, daar draait het in deze serie om en niets anders.
Die krijg je dan ook voorgeschoteld maar verder kan je gerust het commentaar vervangen door je eigen favoriete bijpassende muziek.
Er zijn dan ook geen leerrijke momenten, geen wistje-datjes of handige tips die worden gegeven waar je nog iets van zou kunnen opsteken maar enkel het beeldverslag van een professionele fotograaf die over heel de wereld altijd op zoek gaat naar de voor hem perfecte foto.
Het maakt het geheel er niet minder mooi mee, maar toch minder interessant dan een echte natuurdocumentaire.
Tales By Light