Sydney to the Max

7,0 / 10
25 min
Familie
Volg deze serie
7,0 / 10
2seizoenen/29afleveringen/2019 - heden
NetwerkDisney Channel
2x9  1 juni 2020Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:25 min2019 - heden
Genres:Familie
Sydney to the Max is een Amerikaanse familieserie van de zender Disney Channel. De serie ging in première op 25 januari 2019.

Sydney Reynolds is een 12-jarig meisje dat samen met haar vader Max en haar grootmoeder van vaderskant Judy leeft terwijl ze het leven op de middelbare school bestuurt met haar vriend Olive. Afleveringen omvatten een flashbacksegment uit 1992 waarin de 12-jarige Max en zijn vriend Leo, die beiden werken in een winkelcentrum van de vader van Leo's vader, gedetailleerd zijn. Beide segmenten laten Sydney en de jonge Max in soortgelijke situaties zien.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 21
Seizoen 2
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Sydney to the Max.

Nieuws (3)

Vikings, You, The Expanse, Tell Me a Story (2018), The Marvelous Mrs. Maisel, deze en meer series die in december van start zullen gaan vind je in het overzicht hieronder.
29 nov 2019
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van DC Universe, Syfy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon. We hebben een update gemaakt van de DC Universe, Syfy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon-series.
11 aug 2019
DC Universe, SyFy, Disney XD, Disney Channel en Nickelodeon hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
29 apr 2019