Sweet Tooth

8,0 / 10
45 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Netflix heeft de Amerikaanse fantasyserie Sweet Tooth vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging vorige maand in première.
Fri 30 July
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Thu 1 July
3
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
31 May 2021
3
In juni 2021 staan er weer een aantal nieuwe series/programma’s op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
31 May 2021
1
Ook voor de maand juni hebben we alles op een rijtje gezet*. Wanneer welke serie begint, eindigt, welk seizoen of première en welke zender.
30 May 2021
1
Netflix heeft de premièredatum van de Amerikaanse fantasyserie Sweet Tooth bekend gemaakt. Netflix heeft alvast de eerste beelden gedeeld.
3 May 2021
3