Sweet Tooth

7.9 / 10
52 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer beschikbaar voor tweede seizoen Sweet Tooth van Netflix

De onlangs verschenen trailer voor het tweede seizoen van Sweet Tooth toont Gus die de strijd aangaat met de tirannieke Last Men terwijl Aimee, Jepperd en Bear plannen maken.

Gus is klaar om te vechten in de nieuwe trailer voor het tweede seizoen van Sweet Tooth. De populaire Netflix-televisieserie is gebaseerd op de gelijknamige graphic novels van Jeff Lemire. De sciencefiction fantasie-dramaserie volgt de tienjarige mens-hert hybride Gus (Christian Convery) als hij samen met zijn beschermer Tommy 'Big Man' Jepperd (Nonso Anozie) op zoek gaat naar zijn moeder in een post-apocalyptische wereld die wordt geteisterd door een dodelijk virus dat bekend staat als de Sick.

Sweet Tooth

De trailer ziet Dr. Aditya Singh (Adeel Akhtar) zijn experimenten met hybriden voortzetten terwijl hij een band opbouwt met Gus. Ondertussen bereiden Aimee (Dania Ramirez), Jepperd en Bear (Stefania LaVie Owen) zich voor om de strijd aan te gaan met de Last Men.

Het eerste seizoen van Sweet Tooth eindigde met de kern van de personages gescheiden van generaal Abbott (Neil Sandilands) en de Last Men met als doel de hybriden uit te roeien. In seizoen twee zal Abbott zijn jacht op een geneesmiddel voor de zieken voortzetten door Dr. Singh te dwingen experimenten op hybriden uit te voeren. De wanhoop van de generaal zal waarschijnlijk toenemen als een nieuwe dodelijke golf van de Sick meer levens bedreigt.

Sweet Tooth

Ondertussen kan Bear zich op een nieuwe missie bevinden, aangezien ze erin geslaagd is contact op te nemen met Gus' moeder Birdie (Amy Seimetz), die in leven blijkt te zijn in een afgelegen onderzoekscentrum in Alaska. De trailer en nieuwe promobeelden laten zien dat Bear ook een nieuwe groep overlevenden ontmoet die een waardevolle bondgenoot kan zijn tegen de Last Men en hun leger. Omdat Bear's pleegzus Wendy 'Pigtail' (Naledi Murray) ook één van de gevangen hybride kinderen is, zal Bear er alles aan doen om haar en Gus te bevrijden.

In de finale van het eerste seizoen van Sweet Tooth werd Jepperd neergeschoten en voor dood achtergelaten door de Last Men. Gelukkig arriveerde Aimee net op tijd om hem te redden en hem weer gezond te maken. Ze beloofde de Last Men aan te pakken en de hybride kinderen die ze verzorgde in de Essex Zoo te redden. Met Aimee, Jepperd, Bear en Gus die het willen opnemen tegen de Last Men, hoeft het publiek niet lang meer te wachten om te zien of ze zullen slagen wanneer Sweet Tooth seizoen twee op donderdag 27 april terugkeert op Netflix.
Video on youtube
Vorige aflevering
The Ballad of the Last Men
The Ballad of the Last Men
02x08
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Sweet Tooth