StarTalk with Neil deGrasse Tyson

-
45 min
Praatprogramma
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/76afleveringen/2015 - heden
NetwerkNational Geographic
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:45 min2015 - heden
StarTalk with Neil deGrasse Tyson is een Amerikaans praatprogramma van de zender National Geographic. De serie ging in première op 20 april 2015.

Wetenschap, pop cultuur en komedie komen wekelijks samen in StarTalk, een late-night show die geleid wordt door Neil deGrasse Tyson, de directeur van het Hayden Planetarium in New York City. Elke week gaan Neil en zijn gasten, meestal beroemd, in discussie over astronomie, natuurkunde en al het andere wat leeft in het heelal.

Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 2
0 / 10
Seizoen 3
0 / 20
Seizoen 4
0 / 20
Seizoen 5
0 / 16

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie StarTalk with Neil deGrasse Tyson.

Nieuws (3)

Heb je serienieuws gemist afgelopen week? Geen nood! MijnSerie heeft zoveel mogelijk nieuws verzameld en het in het weekoverzicht van 23 tot en met 29 juli voor je op een rijtje gezet.
30 jul 2018
Weekoverzicht van 12 september tot en met 18 september * Weetjes: -Westworld is gepland als een vijf seizoenen serie, en misschien wel meer. James Marsden vertelde aan Entertainment Weekly waarom de première van...
19 sep 2016
5
MijnSerie heeft de afgelopen tijd veel nieuws rond startdatums van series bekend gemaakt. Om het nog overzichtelijker te maken presenteren we hier een lijst met de startdatums van verschillende zenders. Zowel de...
9 apr 2015
8