Stargate: Atlantis

8.3 / 10
44 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
5seizoenen/100afleveringen/2004 - 2009 
NetwerkSyfy
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20042009 (Beëindigd)
Netwerk:Syfy
Stargate: Atlantis is een Amerikaans-Canadese sciencefictionserie van de zender Syfy. De serie ging in première op 16 juli 2004.

Stargate: Atlantis is een vervolg op het zevende seizoen van de serie Stargate SG-1. In dit seizoen wordt bij O'Neill opnieuw de kennis van de Ouden in zijn hersenen gedownload. Hij leidt SG-1 naar een verlaten stad waar een ZPM (Zero Point Module) wordt gevonden. Jack leidt ze naar een buitenpost van de Ouden op Antarctica waar de ZPM geïnstalleerd wordt. Hiermee wordt een wapen afgevuurd die Anubis en zijn invasievloot vernietigt.

Het Pentagon stuurt een expeditieteam naar de buitenpost om onderzoek te doen. Dr.Daniel Jackson ontdekt de poortcoördinaten van Atlantis en met behulp van de ZPM kan er eenmalig een wormhole gemaakt worden naar Atlantis. Onder leiding van dr. Elizabeth Weir en kolonel Sumner vertrekt een expeditieteam naar de stad Atlantis.

De stad waarin het team aankomt en die dient als thuisbasis voor het onderzoek in Pegasus. In deze stad woonden eens de Ouden. Ze moesten de stad verlaten omdat ze de oorlog verloren, ze hebben toen de stad laten zinken naar de bodem van de zee. Daar heeft deze 10.000 jaar gelegen totdat het team van de aarde arriveerde en de stad weer tot leven komt.
In de stad vindt men technologie die hen ver vooruit is.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 20
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 20
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 20
Seizoen 4
Seizoen 5
0 / 20
Seizoen 5

Populaire reacties (8)

avatar mebo870
10
27 Mei 2014
Na Stargate SG1, Batlestar Galactica is dit een van de beste SF series ooit.
avatar wilfilm
10
26 okt 2015
Heb nu tot 3 seizoenen gezien dus nog 2 te gaan, een nadeel is dat de afleveringen denk ik door elkaar staan Beckett is dood maar de afleveringen die ik er na ziet speelt die er toch weer in. dat kijkt verwarrend. maar verder is het een goede serie.

Vergelijkbare series

Stargate: Atlantis