Star Wars: Forces of Destiny

7,0 / 10
3 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
2seizoenen/32afleveringen/2017 - 2018 
NetwerkYouTube
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:3 min20172018 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:YouTube
Star Wars: Forces of Destiny is een Amerikaanse animatieserie van de zender YouTube. De serie ging in première op 3 juli 2017.

Forces of Destiny is een animated micro-series die in juli 2017 voor het eerst werd uitgezonden. In afleveringen van twee à drie minuten zullen vrouwelijke personages, gaande van Jyn en Leia tot Sabine en Rey, de hoofdrol spelen. Bovendien is de serie volledig canon en zal Hasbro een reeks poppen maken van de personages uit de reeks. In het najaar zal een tweede reeks filmpjes verschijnen, echter op Disney Channel. Acteurs uit de films en uit de tekenfilms zullen opnieuw hun stem verlenen aan het personage, zoals Daisy Ridley (Rey), Felicity Jones (Jyn), Lupita Nyong’o (Maz Kanata) en Ashley Eckstein (Ahsoka).
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 16
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 16
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Star Wars: Forces of Destiny.

Vergelijkbare series

Star Wars: Forces of Destiny