Star Trek: Discovery

8.1 / 10
43 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor derde seizoen Star Trek: Discovery

Het derde seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie Start Trek: Discovery gaat in oktober in première bij CBS All Access.

CBS All Access heeft de premièredatum voor het derde seizoen van Star Trek: Discovery bekend gemaakt. Het derde seizoen van Star Trek: Discovery bestaat uit dertien afleveringen en gaat 15 oktober in première bij de streamingdienst van het Amerikaanse netwerk.

Het is niet de enige serie, die is afgeleid van Star Trek. Zo is er Star Trek: Picard en kondigden Alex Kurtzman en Heather Kadin eerder deze week bij Comic [email protected] aan dat het universum van Star Trek groter en groter gaat worden, er komen twee nieuwe Star Trek series bij.


Star Trek: Discovery
Vorige aflevering
Such Sweet Sorrow (2)
Such Sweet Sorrow (2)
02x14
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Family Guy is door FOX vernieuwd met een nieuw seizoen en Bob's Burgers is door het netwerk vernieuwd met twee nieuwe seizoen.
Vandaag, 14:00
Het derde seizoen van Amerikaanse sciencefictionserie Star Trek: Discovery gaat binnenkort in première. Het seizoen verschijnt kort daarna ook op Netflix.
Vandaag, 13:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 12:02
Het tweede seizoen van The Alienist, ook bekend als The Alienist: Angel of Darkness, met Dakota Fanning in de hoofdrol is vanaf eind oktober te zien bij Netflix.
Vandaag, 11:00
This Is Us zou oorspronkelijk 10 november terug keren met een nieuw seizoen, maar de Amerikaanse dramaserie gaat twee weken eerder dan gepland in première.
Vandaag, 10:00
Ook in de week van 21 tot en met 27 september hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben in week 39
Vandaag, 09:00