Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Star Trek universum breidt zich steeds verder uit

Ook de kinderen kunnen kennis gaan maken met Star Trek. En nog meer Trek-nieuws voor Trekkies en andere fans.

Tijdens de 80 minuten Comic [email protected] virtuele panel was er een tafellezing van Start Trek: Discovery en werd er gesproken met de cast van Star Trek: Picard. Zij spraken over de toekomst van Star Trek, en die er rooskleurig uitziet.
9860 Star TrekHet nieuws kwam van Alex Kurtzman en Heather Kadin die aankondigde dat het universum van Star Trek groter en groter gaat worden, na Star Trek: Picard en de aankondiging van Star Trek: Strange New Worlds komen er twee nieuwe series bij. De eerste is een animatieserie voor kinderen, Star Trek: Prodigy. Deze zal in 2021 in première gaan bij Nickelodeon.

De animatieserie wordt ontwikkeld door Trollhunters veteranen Kevin en Dan Hageman, met Nickelodeon's EVP van animatie producties en ontwikkeling Ramsey Naito die toezicht houdt voor het netwerk. Star Trek: Prodigy volgt een stel rebelse tieners die een afgeschreven Starfleet schip gebruiken op zoek naar avontuur.Kurtzman en Kadin spraken ook kort over de unieke plaats die Star Trek heeft in een bijna utopische toekomst bij het aanpakken van hedendaagse sociale kwesties. "We zijn allemaal zo trots om aan een serie te werken die een boodschap heeft die er echt toe doet en echt resoneert," zei Kadin. "Ik denk dat het geweldig is als je aan genre [materiaal] werkt, dat je vaak dingen zegt over de actualiteit en ze zo maskeert zodat ze geen medicijn lijken.

We kregen tijdens het panel ook een kleine glimp van Star Trek: Lower Decks te zien. Deze animatieserie start op 6 augustus bij CBS All Access.

Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
25 jul 2020 13:07 -
Ik ben alleen zo bang dat ze nu te hard aan het melken gaan. Ja, ook ik heb jaren lang uitgekeken naar nieuwe ST content. Maar nu komt er wel heel veel tegelijk uit. En overkill is nooit goed.
Daarnaast vind ik dat ze hier en daar wel heel erg afwijken van de canon. Een sporedrive? Al voor Kirk? Waarom hebben we daar nooit iets over gehoord in de andere series?
En dan die vreselijk Kelvin tijdlijn van die J.J. Abrams uit de laatste films. Dat was wel de grootste miskleun.

Uiteraard ga ik alles een kans geven. Daar ben ik trekkie genoeg voor. En met Discovery gaan ze enorm de toekomst in, dus kunnen ze weinig meer verklooien aan de canon. En die toekomt ben ik wel heel benieuwd naar.
Maar ik denk dat ik die tekenfilms oversla. Dat gaat nergens meer over :-)
Reageer
avatar_BlackBiker
20 aug 2020 12:30 - 20 aug 2020 12:30
Ik heb de Lower Decks tekenfilm serie toch niet overgeslagen. Ik kon het niet helpen, er staat immers "Star Trek" in de titel :-)
En het blijkt onverwacht grappig. Je kunt het bijna een parodie noemen. Toch leuk dus...
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
dinsdag, 16:00
5
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
dinsdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 14:00