Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Video voor Star Trek: Discovery's laatste seizoen vrijgegeven

Kapitein Burnham en de bemanning van de USS Discovery beginnen volgend jaar aan een laatste reis en vandaag kregen we een eerste blik op wat ze van plan zijn.

Paramount+ heeft een clip vrijgegeven van het vijfde seizoen van de serie, dat in april van start gaat. Bekijk onderaan dit nieuwsbericht de beelden die werden geïntroduceerd door hoofdrolspeelster Sonequa Martin-Green en uitvoerend producent/showrunner Michelle Paradise tijdens CCXP in Sao Paulo, Brazilië.

Star Trek: Discovery

Martin-Green's Kaptein Burnham en haar bemanning zijn op zoek naar een mysterie dat hen op een episch avontuur door de melkweg zal sturen om een oude kracht te vinden waarvan het bestaan eeuwenlang opzettelijk verborgen is gehouden. Maar er zijn ook anderen op jacht - gevaarlijke vijanden die wanhopig de prijs voor zichzelf willen opeisen en er alles voor over hebben om die te bemachtigen.

De video laat zien hoe Burnham en Cleveland 'Book' Booker (David Ajala) in een vijandige wereld worden geconfronteerd met een nog vijandigere gedaanteverwisselaar die onverwacht de mogelijkheid heeft om te camoufleren. "We moeten erlangs," zegt de kapitein. "Kijk of je ermee kunt communiceren." Als Book dat met zijn geest doet, vraagt ze: "Heb je iets opgevangen?" "Ja," antwoordt hij. "Het is echt kwaad." En even later komt het ding terug.

Doug Jones, Anthony Rapp, Mary Wiseman, Wilson Cruz, Blu del Barrio en Callum Keith Rennie spelen ook mee. Terugkerende gastacteurs in seizoen vijf zijn Elias Toufexis en Eve Harlow.

De vijf seizoenen durende missie van Star Trek: Discovery begon in 2017 als de eerste serie die werd besteld voor CBS All Access, waarmee de legendarische franchise werd gelanceerd op de streamer, en behoort tot de langstlopende series van Paramount+. Martin-Green schreef Star Trek geschiedenis als de eerste zwarte vrouw als kapitein van een schip en de serie zorgde voor andere belangrijke primeurs op het gebied van LGBTQIA+ vertegenwoordiging voor zowel de franchise als televisie in het algemeen.

Hieronder kun je de video voor het laatste seizoen van Star Trek: Discovery bekijken.
Video on youtube
Vorige aflevering
Coming Home
Coming Home
04x13
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Hattrickmaster
05 dec 2023 17:57 -
Weet iemand waar dit te zien is in Nederland. Want staar niet meer op Netflix en op SkyShowtime staat het ook (nog) niet
Reageer
Star Trek: Discovery