Squid Game

7.9 / 10
55 min
Drama, Mysterie
Volg deze serie
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Squid Game wordt echt een competitieprogramma

De dystopische Koreaanse dramaserie Squid Game - de grootste serie van Netflix ooit - wordt omgezet in een reality-competitieprogramma met 456 deelnemers die gaan strijden en waarschijnlijk niet worden gedood.

Netflix heeft het tiendelige programma Squid Game: The Challenge besteld, waarin Engelstalige spelers van over de hele wereld strijden om een ​​geldprijs van $ 4,56 miljoen - de grootste geldprijs voor een competitieprogramma ooit.

De deelnemers zullen strijden in een reeks spelen die zijn geïnspireerd op de serie, plus een aantal nieuwe, en hun strategieën, allianties en karakter zullen op de proef worden gesteld terwijl concurrenten om hen heen worden geëlimineerd. De casting is nu aan de gang. Het nieuws komt nadat de gescripte serie eerder deze maand officieel door Netflix werd vernieuwd met een tweede seizoen.


De gescripte serie, die in september 2021 in première ging, volgt 456 wanhopige deelnemers die met elkaar strijden in een mysterieus en dodelijk overlevingsspel van kinderspellen met meerdere rondes om 45,6 miljard ($ 35 miljoen) aan prijzengeld te winnen waarmee ze uit de (financiële) ellende kunnen komen. Elk spel is een traditioneel Koreaans kinderspel zoals Red Light, Green Light, maar het gevolg van verliezen is de dood.

Squid Game veroverde de wereld stormenderhand met het boeiende verhaal en de iconische beelden van regisseur Hwang. We zijn dankbaar voor zijn steun terwijl we de fictieve wereld werkelijkheid maken in deze enorme competitie en sociaal experiment”, zegt Brandon Riegg, VP van Unscripted and Documentary Series bij Netflix. "Fans van de dramaserie gaan een fascinerende en onvoorspelbare reis tegemoet terwijl onze 456 echte deelnemers door het grootste competitieprogramma ooit navigeren, vol spanning en wendingen, met aan het eind de grootste geldprijs ooit."
Video on youtube
Vorige aflevering
One Lucky Day
One Lucky Day
01x09
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_kopmol
15 jun 2022 13:18 -
Ben benieuwd
Reageer
Squid Game