Spinning Out

8.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.2 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkNetflix
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:45 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:Netflix
Spinning Out is een Amerikaanse dramaserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 1 januari 2020.

Nadat een val bijna haar carrière eindigt, grijpt een opkomende single skater een kans om door te gaan als een paar-schaatser met een getalenteerde bad boy-partner, ze riskeert een felbewaard geheim bloot te leggen dat haar hele leven overhoop kan halen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (1)

Spinning Out - Seizoen 1

8.5

Nieuws (10)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
30 mrt 2020
2
Syfy heeft opdracht gegeven voor de productie van de tien afleveringen tellende serie Day of the Dead, gebaseerd op de klassieke zombiefilm van George A. Romero.
1 mrt 2020
Weer veel datums, nieuwe series, pilots, castingnieuws, het antwoord op de prijsvraag en nog meer nieuws in het weekoverzicht van 3 tot en met 9 februari.
10 feb 2020

Populaire reacties (1)

10
16 jan 2020
Ik heb intens genoten van Spinning out. Wat mij betreft, was dit de beste Netflix serie sinds Unbelievable.

January Jones (Mad Men) is fantastisch als de met het Borderline-syndroom geplaagde moeder van Kat en Serena. Haar oudste dochter Kat heeft de aandoening ook en beide meisjes doen aan kunstschaatsen op hoog niveau. Na een zware val schakelt Kat over van solo schaatsen, naar met een partner schaatsen. Die partner is de zoon van haar schatrijke baas, ene Justin, een rol van Evan Roderick. Roderick was een ex-ijshockey prof en een acteur met tonnen charisma. Hem wacht nog een mooie toekomst, voorspel ik, als ‘male lead’ in romcoms.

Kaya Scodelario (Skins) vertolkt de rol van Kat en ik vond haar de absolute ster van de reeks. Ze is zo intens dat haar energie van het scherm spat zodra ze stopt met het innemen van haar medicatie. Tijdens haar manische fase stijgt ze op als een wervelwind en zodra ze weer op aarde terugkeert, raakt haar onmacht en kwetsbaarheid je als een mokerslag. De serie geeft dan ook een goed beeld van hoe het is om met deze aandoening te moeten leven. Dat kwam echt binnen.

Ik moet zeker ook nog iets zeggen over Amanda Zhou (Crazy rich Asians) die de rol van Jenn vertolkt, de beste vriendin van Kat. Ook zij acteert de pannen van het dak. Je leeft met haar mee, met al haar blessureleed, en Jenn is zo ’n schatje, dat je haar de hele tijd zou willen knuffelen. Als dat kon.

En ja, deze serie gaat over schaatsen, maar het schaatsen is eigenlijk maar bijzaak. Het gaat over mensen, over relaties, over liefde, verlies, verdriet en vergiffenis. Het gaat over het leven. Het is prachtig. Ik gaf vorig jaar niet één serie een 10/10, maar deze wel, al ben ik misschien een beetje bevooroordeeld, omdat ik zo mee leefde met de personages en hen zo onvoorwaardelijk in mijn hart sloot (grijns).

Vergelijkbare series