Spinning Out

8.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Netflix onthult premièredatum dramaserie Spinning Out

Spinning Out is een nieuwe Amerikaanse dramaserie van Netflix. De serie is bedacht door Samantha Stratton (Mr. Mercedes).

Nadat een val bijna haar carrière eindigt, grijpt een opkomende single skater een kans om door te gaan als een duo-schaatser met een getalenteerde partner. Spinning Out is vanaf 1 januari 2020 te zien op Netflix.

De serie volgt Kat Baker (Kaya Scodelario), een kunstschaatser die op het punt staat haar carrière vaarwel te zeggen, totdat ze een tweede kans krijgt en een duo mag vormen met collega Justin (Evan Roderick). Om haar olympische droom te kunnen verwezenlijken moet ze wel eerst afrekenen met haar persoonlijke demonen. Bijrollen zijn er voor January Jones (Mad Men), Willow Shields (In Plain Sight) en professioneel kunstschaatser Johnny Weir.

Netflix heeft een trailer van Spinning Out beschikbaar gesteld.

Vorige aflevering
Kiss and Cry
Kiss and Cry
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_RLS90
11 dec 2019 18:43 -
Ziet er vooral heel romcom uit.. #Neebedankt
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het tweede seizoen van Oogappels. We geven twee dvd’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 13:00
De productie van het eerste seizoen is nog niet eens afgerond, toch hebben BBC en Amazon de Britse komedieserie al vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 10:00
Het vijfde seizoen van Queen Sugar gaat volgende maand in première, maar OWN heeft de Amerikaanse dramaserie nu al vernieuwd met een zesde seizoen.
Vandaag, 09:00
Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Gisteren, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Gisteren, 09:00
2
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
zondag, 13:00