Spider-Man: The New Animated Series

7.3 / 10
23 min
Animatie
Volg deze serie
7.3 / 10
1seizoenen/13afleveringen/2003 - 2003 
NetwerkMTV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20032003 (Beëindigd)
Genres:Animatie
Netwerk:MTV
Spider-Man: The New Animated Series is een Amerikaanse animatieserie van de zender MTV. De serie ging in première op 11 juli 2003.

Aannemend dat de serie plaatsvindt in dezelfde realiteit als de film, speelt de serie zich korte tijd na de film af (Norman Osborn is dood). Peter Parker is inmiddels afgestudeerd van de middelbare school en zit nu op de Empire State Universiteit. Hij probeert nog steeds zijn door een spinnenbeet verkregen superkrachten te gebruiken voor het goede, maar heeft duidelijk moeite met een balans te vinden tussen zijn verantwoordelijkheden als superheld met schoolwerk, en zijn relatie met Mary Jane Watson. Ondertussen is Harry Osborn nog altijd uit op wraak op Spider-Man voor wat hij zijn vader heeft aangedaan.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Spider-Man: The New Animated Series.

Populaire reacties (1)

avatar anonymous
-
18 dec 2012
GFDGGJJGFETKKJYFG
Spider-Man: The New Animated Series