Skins (US)

7.2 / 10
43 min
Drama
Volg deze serie
7.2 / 10
1seizoenen/10afleveringen/2011 - 2011 
NetwerkMTV
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:43 min20112011 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:MTV
Skins (US) is een Amerikaanse dramaserie van de zender MTV. De serie ging in premiere op 17 januari 2011.

Skins (US) is een aanpassing van de Britse Skins. Skins richt zich op een groep tieners die met elkaar bevriend zijn en wonen in Bristol. Ze bezoeken allen dezelfde middelbare school. Bijna elke aflevering bevat een personage dat in het middelpunt staat. Dit betekent dat de hele aflevering wordt gefilmd vanuit zijn/haar oogpunt en het personage staat ook in het middelpunt van de verhaallijn in die aflevering. Er zijn ook afleveringen waarbij er geen specifieke personage in het middelpunt staat. Vaak zijn dit de laatste afleveringen van een seizoen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Skins (US).

Nieuws (1)

De controversiële Amerikaanse versie van Skins krijgt geen tweede seizoen, zo maakt MTV bekend. De serie trok niet opvallend veel kijkers maar genoeg om een vernieuwing te garanderen. Deze blijft toch uit en wellicht...
10 jun 2011