Show Me The Movie!

-
43 min
Comedy, Spelprogramma
Volg deze serie
2seizoenen/16afleveringen/2018 - 2019 
NetwerkNetwork Ten
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20182019 (Beëindigd)
Netwerk:Network Ten
Show Me The Movie! is een Australië komedieserie van de zender Network Ten. De serie ging in première op 22 maart 2018.

Gehost door de drievoudige TV Week Gold Logie bekroonde presentator en tragische film, Rove McManus, Show Me The Movie! beschikt over twee concurrerende teams onder leiding van de veelgeprezen acteur Jane Harber en comedy-ster Joel Creasey.

Elke week zullen Rove, Jane en Joel worden vergezeld door een geweldige cast van verschillende acteurs, komieken en bezoekende internationale sterren, die zullen strijden in een reeks grappige, oneerbiedige en altijd vermakelijke rondes.

Van Hollywood-blockbusters met een groot budget tot sci-fi, animatie en meidenfilms, Show Me The Movie! zal het goede, het slechte en het lelijke van het grote scherm vieren. De sterren, roddels op de A-lijst, iconische filmdialoog en klassieke filmische momenten krijgen allemaal een comedy-make-over.

Rove zei: "Ik ben opgewonden om aan deze nieuwe show te werken en ben erg blij om weer bij TEN te zijn, vooral omdat het me een goede gelegenheid zal geven om rond te hangen met mijn oude vrienden Pete, Carrie en Hughesy in de netwerkcafetaria.

"Zoals zoveel mensen ga ik graag naar de film, dus als ik dat combineer met mijn liefde voor televisie, zou dit het perfecte voertuig moeten zijn om plezier mee te hebben en mijn Netflix-abonnement af te schrijven als belastingaftrek."

Chief Content Officer van Network Ten, Beverley McGarvey, zei: “We zijn zo blij Rove weer op TEN te hebben. Laat me de film zien! is een schitterende mix van films, komedie en trivia - en Rove, Jane en Joel zijn de perfecte mensen om deze boeiende en grappige nieuwe show te leiden.

"Er is één ding waar Australiërs meer van houden dan films kijken en dat is praten over films.

"We zijn experts in het ontrafelen van obscure filmfeiten, bederven de eindes en verminken beroemde filmcitaten. Laat me de film zien! is een show die de liefde voor cinema in Australië viert ', zei ze.

Een coproductie tussen Ronde Media en Blink TV, Show Me The Movie! is gemaakt door Ben Davies (Bondi Rescue, Here Come The Habibs) en Spicks and Specks-maker Paul Clarke (Blood and Thunder, Eurovision). Network Ten's Executive Producer voor Show Me The Movie!
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 8
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Show Me The Movie!.
Show Me The Movie!